Type to search

Stiri Serie A

Serie A: Lecce Obține O Victorie Memorabilă În Ultimele Secunde Contra Fiorentinei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Final de Thriller: Lecce Răstoarnă Scorul în Ultimele Minute

  Lecce a învins Fiorentina într-un adevărat thriller cu 3-2, grație unor lovituri decisive din partea lui Roberto Piccoli și Patrick Dorgu în ultimele momente ale meciului. Fiorentina conducea cu 2-1 în minutul 89, dar a cedat în fața atacului furios al lui Lecce, rămânând fără victorie în Serie A în noul an, potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A.

  Echipa gazdă a început puternic, iar prima ocazie reală le-a aparținut printr-uo lovitură de cap care a trimis mingea în bara porții adverse. Cu un start controversat după un fault asupra lui Remi Oudin, Lecce a deschis scorul printr-un superb șut al aceluiași jucător din lovitură liberă.

  Cu doar câteva minute înainte de pauză, Fiorentina a reușit să egaleze cu un șut excelent al lui Rolando Mandragora, iar Lucas Beltran a adus Fiorentina în avantaj după o eroare a portarului gazdelor, Wladimiro Falcone, conform celor mai probabile pronosticuri fotbal din Serie A.

Serie A: Lecce Obține O Victorie Memorabilă În Ultimele Secunde Contra Fiorentinei
Piccoli a egalat, 2-2

Controversă, Răsturnări de Situație și Goluri Târzii

  Meciul a fost marcat de controverse, de la deciziile VAR la confuzia arbitrului. Lecce a lovit bara și a avut un penalty acordat și apoi anulat. Fiorentina a făcut schimbări semnificative la pauză. În ciuda unor șanse ratare și a unui gol ratat de Belotti, Lecce a reușit să egaleze în ultimele clipe prin Piccoli și Dorgu, oferind fanilor un spectacol de neuitat.

  Meciul a fost marcat de evoluții remarcabile și momente cheie. Oudin și Almqvist au amenințat poarta, în timp ce Fiorentina a avut o revenire spectaculoasă în a doua repriză. Deciziile controversate ale arbitrilor și schimbările de jucători au adus un dinamism uluitor, culminând cu golurile decisive ale lui Piccoli și Dorgu care au schimbat soarta meciului, ale cărui ponturi Serie A au fost dezvăluite înaintea meciului de experți în ponturi pariuri

  Victoria lui Lecce i-a propulsat pe locul 13 în Serie A, acumulând 24 de puncte din 23 de meciuri, în timp ce Fiorentina rămâne pe locul 7, iar aspirațiile lor pentru Liga Campionilor au primit o lovitură serioasă. Echipa lui Lecce a demonstrat determinare și rezistență, consolidându-și poziția în clasament.

Serie A: Lecce Obține O Victorie Memorabilă În Ultimele Secunde Contra Fiorentinei
Dorgu a adus victoria gazdelor
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu