Type to search

Stiri Serie A

Serie A: Juventus Caută Să-și Păstreze Supremația Locală în Derby-ul cu Torino

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dominația lui Juventus

  Juventus se pregătește pentru un alt Derby della Mole, având în vedere obiectivul de a continua dominația asupra rivalilor concitadini, Torino. Cu o serie de 17 meciuri consecutive fără înfrângere împotriva Torino, potrivit ultimelor statistici fotbal din Italia, Juve vizează stabilirea unui nou record în acest derby fierbinte. Echipa lui Max Allegri vine după două victorii consecutive și este hotărâtă să obțină a 18-a victorie împotriva vecinilor săi, consolidându-și astfel poziția în topul clasamentului Seriei A.

  După ce au avut o prestație grăitoare în meciul anterior împotriva lui Fiorentina, în care au obținut victoria în stilul caracteristic al lui Allegri, Juventus se pregătește acum pentru o altă confruntare dificilă. Cu toate că posesia mingii nu a fost în favoarea lor, Bianconeri au reușit să-și impună stilul și să obțină cele trei puncte, într-un meci ale cărui ponturi Serie A au fost publicate online de experți în ponturi pariuri sportive.

Serie A: Juventus Caută Să-și Păstreze Supremația Locală în Derby-ul cu Torino
Max Allegri

Ambițiile lui Torino

  Torino, de cealaltă parte, își propune să frustreze planurile lui Juventus și să-și revendice o victorie în derby-ul orașului. Cu toate că au înregistrat o înfrângere dureroasă în fața lui Empoli în ultima etapă, Torino rămâne o echipă solidă, în special pe teren propriu. În meciul din tur, Juventus s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

  Cu un număr remarcabil de jocuri fără gol primit pe teren propriu, echipa condusă de managerul Ivan Juric dorește să-și continue forma solidă și să ofere o opoziție puternică adversarului lor, așa cum arată recentele predicții fotbal din Serie A.

Serie A: Juventus Caută Să-și Păstreze Supremația Locală în Derby-ul cu Torino
Ivan Juric

Formații probabile

  Torino:

Milinkovic-Savic; Tameze, Buongiorno, Rodriguez; Bellanova, Linetty, Ricci, Lazaro; Vlasic; Sanabria, Zapata

  Juventus:

Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri