Type to search

Stiri La Liga

La Liga: Real Madrid Vizează Să-și Consolideze Poziția de Lider În Duelul cu Mallorca

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Mallorca: În Căutarea Stabilității

  Mallorca, echipă aflată în partea inferioară a clasamentului La Liga, caută stabilitate în ultimele etape ale sezonului. După o dezamăgire în finala Cupei Regelui, unde au pierdut în fața lui Athletic Bilbao, Mallorca se concentrează acum pe lupta pentru menținerea în primul eșalon al fotbalului spaniol. Cu doar 31 de puncte acumulate în 30 de meciuri, echipa lui Javier Aguirre se află pe locul 15 în clasament și luptă să evite zona retrogradării.

  Potrivit recentelor statistici fotbal din Spania, o serie de rezultate pozitive în ultimele meciuri le-a dat speranțe că pot rămâne în La Liga și că pot oferi o confruntare dificilă pentru Real Madrid. Mallorca a reușit să obțină patru puncte din ultimele două meciuri din La Liga și își propune să profite de faptul că atenția totală a lui Real Madrid nu va fi îndreptată spre acest meci, ale cărui ponturi La Liga sunt publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cu toate că se confruntă cu un adversar puternic, Mallorca vrea să își arate determinarea și să ofere o performanță solidă pe teren propriu.

La Liga: Real Madrid Vizează Să-și Consolideze Poziția de Lider În Duelul cu Mallorca
Javier Aguirre

Real Madrid: În Căutarea Continuării Supremației

  Real Madrid intră în acest meci având în vedere obiectivul de a-și consolida poziția de lider în La Liga. Cu un avantaj confortabil de opt puncte față de rivala Barcelona, Los Blancos își doresc să își continue forma bună și să obțină cele trei puncte în deplasarea împotriva lui Mallorca, confirmând recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În tur, Real a câștigat la limită, 1-0 pe Bernabeu.

  Cu toate acestea, antrenorul Carlo Ancelotti ar putea face rotații în echipă, având în vedere importanța meciului retur din sferturile Ligii Campionilor împotriva lui Manchester City. Cu jucători cheie care ar putea fi odihniți, precum Toni Kroos și Ferland Mendy, Real Madrid caută echilibrul între obținerea victoriei în La Liga și pregătirea pentru decisiva confruntare europeană.

La Liga: Real Madrid Vizează Să-și Consolideze Poziția de Lider În Duelul cu Mallorca
Carlo Ancelotti

Formații probabile

  Mallorca:

Rajkovic; Gonzalez, Valjent, Raillo, Nastasic, J Costa; Darder, S Costa, Sanchez; Muriqi, Larin

  Real Madrid:

Lunin; Vazquez, Militao, Nacho, F Garcia; Ceballos, Tchouameni, Modric; Bellingham; Vinicius, Brahim

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri