Type to search

Stiri Serie A

Serie A: Atalanta Învinge Roma cu O Dublă Reușită de Charles De Ketelaere

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominare Inițială a Atalantei

  Atalanta a surprins Roma încă din primele minute, când Charles De Ketelaere (min.18 și min.20) a marcat de două ori, preluând astfel locul cinci în clasament și având un meci mai puțin. Totuși, finalizarea nechibzuită le-a creat probleme și au riscat să piardă avantajul în acest meci, ale cărui ponturi Italia au fost dezvăluite online de experți ponturi pariuri.

  Într-un duel crucial pentru calificarea în Liga Campionilor, cele două echipe erau legate pe locul cinci, chiar dacă Atalanta avea un meci în plus programat împotriva lui Fiorentina pe 2 iunie. Gian Piero Gasperini a abordat meciul fără prea multe rotații, cu excepția accidentaților Sead Kolasinac, Emil Holm și Rafael Toloi.

  În timp ce Atalanta a câștigat joi o semifinală din Europa League, în cealaltă AS Roma a fost eliminată de Bayer Leverkusen, în acest meci oaspeții confruntându-se cu absențe importante precum Paulo Dybala, Leonardo Spinazzola și Renato Sanches.

Serie A: Atalanta Învinge Roma cu O Dublă Reușită de Charles De Ketelaere
De Ketelaere a reușit o dublă pentru Atalanta

Reacția Romei și Oportunitățile Ratate ale Atalantei

  Atalanta a deschis scorul când De Ketelaere a primit o pasă decisivă de la Gianluca Scamacca, a driblat pe lângă Gianluca Mancini și a trimis mingea în colțul din dreapta jos cu un șut din 14 metri. Două minute mai târziu scorul a devenit 2-0, când Teun Koopmeiners a combinat cu Scamacca și a pasat pentru același De Ketelaere care a marcat din nou. 

  Cu toate acestea, Atalanta a ratat o serie de oportunități de a-și mări avantajul, iar Roma a profitat de un penalty controversat, transformat de Lorenzo Pellegrini (min.66) pentru a reveni în joc. Atalanta a rezistat încercărilor oaspeților de a egala și a triumfat, confirmând recentele predicții fotbal din Serie A.

Serie A: Atalanta Învinge Roma cu O Dublă Reușită de Charles De Ketelaere
Pellegrini a redus din handicap, transformând un penalty
Taguri