Type to search

Stiri Bundesliga

Într-o Serie Record de 50 de Meciuri Fără Înfrângere, Leverkusen Spulberă Bochum cu 5-0

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominare Totală a lui Leverkusen în Perspectiva Finalei Europa League

  Bayer Leverkusen obține o victorie impresionantă împotriva lui VfL Bochum, reușind un bun antrenament înaintea finalei Europa League împotriva Atalantei, meci ale cărui ponturi fotbal vor fi dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Leverkusen se pregătește să devină prima echipă din istoria Bundesliga care termină un sezon fără înfrângere. Performanța lor dominantă îi propulsează într-o poziție excelentă în lupta pentru trofee, având de disputat două finale majore în viitorul apropiat, potrivit recentelor predicții fotbal din Germania.

  Leverkusen a dominat meciul cu Bochum de la început până la sfârșit, marcând cinci goluri împotriva unei echipe gazdă redusă la zece jucători în prima repriză. Cu un record impresionant de 50 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, Leverkusen demonstrează consistență și determinare.

 Patrik Schick (min.41), Victor Boniface (min.45+2), Amine Adli (min.76), Josip Stanisic (min.86) și Alejandro Grimaldo (min.90+3) au înscris pentru Leverkusen. Antrenorul Xabi Alonso este încrezător în șansele echipei sale de a câștiga titlul fără nicio înfrângere și așteaptă cu nerăbdare ultima etapă, în care vor primi vizita lui Augsburg.

Bayern München Învinge Wolfsburg cu 2-0 în Ultimul Meci Acasă

  Într-un sezon fără trofee, Bayern München obține o victorie solidă împotriva lui VfL Wolfsburg în ultimul meci acasă din Bundesliga. Cu un gol marcat de adolescentul Lovro Zvonarek (min.4) la prima sa titularizare și altul înscris de Leon Goretzka (min.13), Bayern încheie un sezon complicat cu un rezultat pozitiv. Deși a ratat obiectivele propuse în competițiile majore, Bayern München încheie sezonul cu o victorie și are perspective bune pentru viitor.

  Chiar și fără câțiva jucători cheie, precum Harry Kane sau Serge Gnabry, Bayern a reușit să ofere o prestație solidă, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În ciuda absențelor notabile, precum cea a lui Manuel Neuer care a ajuns la 500 de apariții în Bundesliga, Bayern München a dominat partida și a obținut o victorie meritată.

Într-o Serie Record de 50 de Meciuri Fără Înfrângere, Leverkusen Spulberă Bochum cu 5-0
Lovro Zvonarek a deschis scorul pentru Bayern la debutul său ca titular
Taguri