Type to search

Stiri Formula 1

Sergio Perez Continuă la Red Bull până în 2026: O Decizie Strategică pentru Viitor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Contract Extins și Stabilitate în Echipa Red Bull

  Sergio Perez, pilotul mexican de Formula 1, a semnat o prelungire de doi ani a contractului său cu Red Bull Racing, asigurându-și locul în echipă până în 2026. Această decizie vine înaintea Marelui Premiu al Canadei, punând capăt speculațiilor cu privire la partenerul lui Max Verstappen pentru sezonul următor.

  La vârsta de 34 de ani, Perez a terminat pe locul doi, după Verstappen, sezonul trecut – un succes fără precedent pentru Red Bull, care a încheiat campania cu o clasare pe primele două locuri. Conform recentelor statistici Formula 1 însă, după opt curse din acest sezon, Perez se află pe locul cinci în clasamentul general.

  Această prelungire a contractului închide ușa pentru Daniel Ricciardo, care spera să revină în echipa principală după întoarcerea sa la echipa secundară, și pentru Carlos Sainz de la Ferrari, care căuta un nou loc pentru sezinul 2025. Perez a subliniat că a fi parte din echipa Red Bull reprezintă „o provocare ca nicio alta”, atât pe circuit, cât și în afara lui.

  El și-a exprimat bucuria de a-și continua cariera cu Red Bull, contribuind la istoria echipei pentru încă doi ani. În contextul schimbărilor regulamentelor de motoare în 2026 și a parteneriatului Red Bull cu Ford pentru construirea propriului powertrain, continuitatea și stabilitatea sunt cruciale.

Sergio Perez Continuă la Red Bull până în 2026: O Decizie Strategică pentru Viitor
Horner și Perez

Provocări și Controverse la Red Bull

  Sezonul trecut a fost unul dominat clar de Red Bull, cu 21 de victorii din 22 de curse, Verstappen triumfând în 19 dintre ele. Până acum, Verstappen a câștigat cinci curse în acest sezon, dar echipa s-a confruntat cu anumite controverse, inclusiv acuzații de conduită necorespunzătoare la adresa șefului echipei, Christian Horner, care au fost ulterior clarificate. De asemenea, Horner s-a confruntat cu opoziția lui Jos Verstappen, tatăl lui Max, care a declarat în martie că echipa ar „exploda” dacă Horner rămâne la conducere, evidențiind diferendele dintre acționarii echipei.

  În plus, designerul-șef Adrian Newey a anunțat luna trecută că va părăsi echipa anul viitor, adăugând presiune asupra stabilității echipei. Horner a subliniat importanța confirmării echipei pentru 2025, exprimându-și încrederea în Perez și necesitatea de a menține continuitatea și stabilitatea în echipă.

  Perez, câștigător a șase curse în cariera sa de F1, a terminat pe locul doi de trei ori în acest sezon și pe locul trei în China, deși a avut un moment dificil dificil în Monaco, unde a ieșit din cursa ale cărei ponturi Formula 1 au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Această decizie de prelungire a contractului lui Perez reflectă dorința șefilor de la Red Bull de a asigura un viitor stabil și competitiv, în contextul unei lupte strânse pentru titlul din acest an. Sergio Perez rămâne la Red Bull până în 2026, asigurându-și viitorul în echipă și contribuind la stabilitatea și continuitatea acesteia în contextul schimbărilor majore din Formula 1.

Sergio Perez Continuă la Red Bull până în 2026: O Decizie Strategică pentru Viitor
Monopostul mexicanului Sergio Perez de la Red Bull Racing
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri