Type to search

Stiri Euro 2024

Amicale Euro 2024: Portugalia Învinge Finlanda și Italia Nu Poate Depăși Turcia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portugalia Își Arată Forța împotriva Finlandei

  Portugalia a început pregătirile pentru Euro 2024 cu o victorie impresionantă împotriva Finlandei, într-un meci disputat în fața a peste 40.000 de spectatori. Selecționerul Roberto Martinez a experimentat cu un unsprezece flexibil, inclusiv debutul lui Francisco Conceicao în atac, pe partea dreaptă. Echipa a demonstrat o mobilitate și o fluiditate impresionante, obligând Finlanda să se apere constant.

  Ruben Dias a deschis scorul cu o lovitură de cap după un corner executat de Vitinha. Diogo Jota a dublat avantajul dintr-un penalty confirmat de VAR, după un fault comis asupra lui Francisco Conceicao. În repriza a doua, Martinez a schimbat jumătate din echipă, introducând jucători precum Bruno Fernandes și Goncalo Ramos. Bruno Fernandes a marcat un gol spectaculos de la distanță, dar Finlanda a ripostat rapid cu două goluri marcate de Teemu Pukki, profitând de pasivitatea defensivei portugheze.

  În final, Bruno Fernandes a înscris al doilea său gol din meci, consolidând victoria Portugaliei și confirmând ultimele predicții fotbal europene. Deși a permis primirea a două goluri, echipa portugheză a arătat potențial și calitate, pregătindu-se pentru următorul test împotriva Croației.

Amicale Euro 2024: Portugalia Învinge Finlanda și Italia Nu Poate Depăși Turcia
Diogo Jota

Italia – Turcia 0-0: Întrebări Rămase fără Răspuns

  Italia a terminat la egalitate amicalul cu Turcia, 0-0, lăsându-l antrenorul Luciano Spalletti cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Meciul a fost o oportunitate de testare înaintea Euro 2024, cu Italia urmând să joace încă un amical împotriva Bosniei Herțegovina, ale cărui ponturi bune vor fi dezvăluite de cei mai insoirați specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Meciul a fost marcat de absențe importante, Francesco Acerbi, Giorgio Scalvini, Nicolo Zaniolo și Destiny Udogie fiind excluși din turneu din cauza accidentărilor. Gianluca Scamacca a început pe banca de rezerve după un meci recent al Atalantei cu Fiorentina în Serie A.

  În timpul meciului, Bryan Cristante a lovit bara cu o lovitură de cap, iar Guglielmo Vicario, la a doua sa apariție pentru națională, a avut câteva intervenții importante. Mateo Retegui și Kaan Ayhan au avut șanse de a marca, dar nu au reușit să concretizeze ocaziile.

  În repriza a doua, Andrea Cambiaso și Mattia Zaccagni au fost aproape de a face diferența, dar lipsa de precizie și apărarea solidă a Turciei au păstrat scorul neschimbat. Guglielmo Vicario a avut o intervenție dificilă la o lovitură de colț, iar Giacomo Raspadori a ratat o ultimă ocazie de a marca.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri