Type to search

Stiri Euro 2024

Pregătiri Intense pentru Euro 2024: Olanda Întâlnește Canada într-un Meci Amical

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Olanda Caută un Start Bun la Ruro 2024

  Echipa națională a Olandei continuă pregătirile finale pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Canadei, programat pentru joi seara. După o serie de patru victorii consecutive, Olanda a suferit o înfrângere, 1-2 în fața Germaniei, întrerupând astfel seria pozitivă.

  Potrivit recentelor predicții fotbal olandeze, antrenorul Ronald Koeman are misiunea de a readuce Olanda pe drumul succesului, vizând primul trofeu major după o pauză de 36 de ani. În drumul lor spre Euro 2024, Olanda va trebui să depășească adversari redutabili precum Franța, Austria și Polonia.

  Pentru a-și asigura un început de turneu promițător, Koeman a selectat deja lotul de 26 de jucători, reducând astfel presiunea asupra acestora. În meciul cu Canada, Olanda va căuta să își reconstruiască încrederea și să îmbunătățească aspectele observate ca fiind problematice în înfrângerea cu Germania.

  Koeman este așteptat să facă schimbări în echipa de start, inclusiv posibile ajustări la pozițiile de la mijloc și din atac, datorate absenței titularului Frenkie de Jong din cauza unei accidentări la gleznă.

Pregătiri Intense pentru Euro 2024: Olanda Întâlnește Canada într-un Meci Amical
Ronald Koeman

Canada - O Adversară Neobișnuită pentru Olanda

  De cealaltă parte, Canada se află sub conducerea fostului antrenor al lui Leeds United, Jesse Marsch, care are sarcina de a menține echipa competitivă pe scena internațională. După participarea la Cupa Mondială din 2022, Canada a obținut șase victorii din 12 meciuri, conform recentelor statistici fotbal din CONCACAF. Ultimul meci între aceste două echipe a avut loc acum trei decenii, când Olanda a învins cu 3-0 la Toronto.

  Meciul împotriva Olandei, ale cărui ponturi fotbal sunt deja disponibile online, reprezintă pentru oaspeți o ocazie rară de a juca împotriva unei echipe europene, ultimele astfel de confruntări având loc la Cupa Mondială împotriva Croației și Belgiei, participante la rândul lor la mult așteptatul Euro 2024.

  În contextul acestui meci, Marsch trebuie să decidă cine va completa linia defensivă în absența lui Joel Waterman, având opțiuni precum Derek Cornelius, Luc De Fougerolles și Richie Laryea. De asemenea, Ike Ugbo ar putea continua să joace în atac după o prestație recentă promițătoare.

Pregătiri Intense pentru Euro 2024: Olanda Întâlnește Canada într-un Meci Amical
Jesse Marsch

Formații probabile

  Olanda:

Verbruggen; Ake, De Ligt, Van Dijk; Dumfries, Veerman, Reijnders, Blind; Koopmeiners; Gakpo, Depay

  Canada:

Crepeau; Buchanan, Laryea, Miller, Johnston, Davies; Eustaquio, Kone; David; Larin, Ugbo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri