Type to search

Stiri Euro 2024

Portugalia la Euro 2024: O Echipă Plină de Valoare și Ambiție

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

O Nouă Eră Sub Conducerea lui Roberto Martinez

  Echipa națională a Portugaliei și-a anunțat lotul pentru Euro 2024, cu antrenorul spaniol Roberto Martinez pregătindu-se să conducă echipa în Germania. Înlocuindu-l pe Fernando Santos, care a câștigat Euro 2016, Martinez speră să obțină un succes major pe care nu l-a putut atinge ca antrenor al Belgiei.

  Cristiano Ronaldo, la al șaselea său campionat european, vizează să adauge un al doilea trofeu internațional în palmaresul său impresionant. Portugalia vine la turneu ca una dintre favorite, iar Martinez va încerca să valorifice potențialul imens al echipei, conform recentelor predicții fotbal portugheze.

  Lotul Portugaliei pentru Euro 2024 este plin de talente remarcabile. În apărare, Joao Cancelo și Ruben Dias oferă stabilitate, în timp ce mijlocașii Bernardo Silva, Bruno Fernandes și Joao Palhinha aduc creativitate și echilibru. În atac, jucători ca Diogo Jota, Raphael Leao și Joao Felix promit să ofere momente spectaculoase.

  Cu un asemenea arsenal, Portugalia are șanse reale de a repeta performanța din 2016. Obiectivul inițial este să treacă de faza grupelor Euro 2024 având ca adversari Turcia, Cehia și Georgia, în meciuri captivante, ale căror ponturi bune vor fi dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Portugalia la Euro 2024: O Echipă Plină de Valoare și Ambiție
Roberto Martinez

Provocările și Ambițiile Echipei Portugheze

  Roberto Martinez, aflat la al doilea său mandat de antrenor internațional, dorește să depășească bariera pe care nu a reușit să o spargă cu „Generația de Aur” a Belgiei. Deși a obținut un loc trei la Cupa Mondială din 2018, Martinez nu a reușit să atingă obiectivul suprem cu Belgia, iar acum este hotărât să nu repete aceleași greșeli cu Portugalia.

  Cu un parcurs perfect în calificări, opt victorii din opt meciuri și doar două goluri primite, Portugalia se prezintă ca o echipă solidă și bine pregătită. Totuși, o înfrângere cu 2-0 în fața Sloveniei în amicalele din martie arată că mai sunt unele aspecte de îmbunătățit. In ultimul meci de pregătire însă, Portugalia a învins Finlanda cu 4-2.

  Cristiano Ronaldo continuă să fie o forță de neoprit la vârsta de 39 de ani, participând la al zecelea său turneu major pentru Portugalia, conform ultimelor statistici fotbal europene. Cu un record de goluri și apariții internaționale impresionante, Ronaldo speră să conducă din nou echipa spre glorie.

  După ce a dirijat echipa Portugaliei spre succesul de la Euro 2016, rămâne de văzut dacă Ronaldo va putea repeta această performanță. Cu o echipă plină de jucători talentați și experimentați, Portugalia are toate ingredientele necesare pentru a face un turneu de succes și a-și îndeplini obiectivele ambițioase.

Portugalia la Euro 2024: O Echipă Plină de Valoare și Ambiție
Cristiano Ronaldo

Lotul final de 26 de jucători ai Portugaliei pentru Euro 2024

  Portari:

Rui Patricio (Roma), Jose Sa (Wolves), Diogo Costa (Porto)

  Apărători:

Nelson Semedo (Wolves), Antonio Silva (Benfica), Danilo Pereira (PSG), Joao Cancelo (Barcelona), Ruben Dias (Manchester City), Pepe (Porto), Goncalo Inacio (Sporting Lisbon), Diogo Dalot (Manchester United), Nuno Mendes (PSG)

  Mijlocași:

Joao Palhinha (Fulham), Bruno Fernandes (Manchester United), Otavio (Al Nassr), Ruben Neves (Al Hilal), Vitinha (PSG), Joao Neves (Benfica), Matheus Nunes (Manchester City), Bernardo Silva (Manchester City)

  Atacanți:

Goncalo Ramos (PSG), Joao Felix (Barcelona), Rafael Leao (AC Milan), Francisco Conceicao (Porto), Cristiano Ronaldo (Al Nassr), Diogo Jota (Liverpool), Pedro Neto (Wolverhampton)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri