Type to search

Stiri Euro 2024

Scoția Caută Redresarea în Amicalul cu Gibraltar, Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Scoția: În Căutarea Formei Optime pentu Euro 2024

  După ce a obținut calificarea automată la Euro 2024 prin câștigarea a cinci meciuri consecutive în grupa de calificare, Scoția speră să-și încheie seria nefastă de meciuri fără victorie din ultima perioadă. Echipa antrenată de Steve Clarke a suferit o scădere semnificativă a performanțelor după ce a învins Spania, intrând într-o perioadă de șapte meciuri fără victorie, inclusiv o înfrângere usturătoare în fața Olandei și o înfrângere neașteptată cu Irlanda de Nord.

  Potrivit ultimelor statistici fotbal europene, această serie negativă reprezintă cea mai lungă perioadă de meciuri fără victorie a Scoției din 2008, iar defensiva lor a fost vulnerabilă, primind 19 goluri în aceste șapte meciuri. Cu o echipă afectată de accidentări, Scoția are nevoie urgentă de un impuls de moral în amicalul cu Gibraltar și în meciul de pregătire cu Finlanda, înainte de confruntările de la Euro 2024 cu Ungaria, Elveția și Germania.

Scoția Caută Redresarea în Amicalul cu Gibraltar, Înainte de Euro 2024
Steve Clarke

Gibraltar: O Provocare Dificilă

  Pentru Gibraltar, meciul cu Scoția vine după o serie de înfrângeri devastatoare, inclusiv un 0-14 împotriva Franței și un 0-6 contra Olandei. Echipa condusă de Julio Cesar Ribas a avut o campanie de calificare la Euro dezastruoasă, terminând cu 20 de goluri primite în ultimele două meciuri și nereușind să evite retrogradarea în Liga D a UEFA Nations League după o dublă înfrângere cu Lituania, ale cărei ponturi fotbal au fost explicate de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Cu un bilanț sumbru de 12 înfrângeri, zero goluri marcate și 48 de goluri primite în 2023, Gibraltar are o șansă rară de redresare în meciurile amicale împotriva Scoției și Țării Galilor. Echipa vizitatoare a inclus șase jucători noi fără selecții, printre care și tânărul Liam Jessop de la Chesterfield și James Scanlon de la Manchester United, însă se bazează în continuare pe veterani precum Lee Casciaro, în vârstă de 42 de ani.

Scoția Caută Redresarea în Amicalul cu Gibraltar, Înainte de Euro 2024
Julio Cesar Ribas

Formații probabile

  Gibraltar:

Coleing; Jolley, Sergeant, Mouelhi, Olivero, J. Chipolina; Walker, Pozo, De Haro, Casciaro; De Barr

  Scotland:

Gunn; McCrorie, Hendry, Porteous, Robertson; McTominay, Gilmour; Forrest, McGinn, Christie; Adams

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri