Type to search

Stiri Euro 2024

Croația Își Începe Pregătirile pentru Euro 2024 împotriva Macedoniei de Nord

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Generația de Aur a Croației: Ultima Șansă pentru Glorie

  Echipa națională a Croației începe pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Macedoniei de Nord, luni seara, la Rijeka. După ce au obținut medalia de bronz la Cupa Mondială și au ajuns în finala UEFA Nations League, croații sunt hotărâți să își îmbunătățească palmaresul la Campionatul European.

  Antrenorul Zlatko Dalic își conduce echipa spre o posibilă încoronare ca campioni europeni, după ce au terminat pe locul doi și trei la ultimele două Cupe Mondiale. Cu toate acestea, Croația a suferit o înfrângere dureroasă la loviturile de departajare împotriva Spaniei în finala UEFA Nations League, iar acum speră să depășească recordul mediocru de la Campionatele Europene, unde nu au trecut niciodată de sferturile de finală, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  După o serie de calificări complicate, echipa și-a asigurat locul la Euro 2024 prin victorii decisive împotriva Letoniei și Armeniei. Grupa B, în care se află alături de Italia, Spania și Albania, va reprezenta un test serios pentru ambițiile Croației, cu meciuri intense, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi publicate de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Croația Își Începe Pregătirile pentru Euro 2024 împotriva Macedoniei de Nord
Zlatko Dalic

Macedonia de Nord: Reconstrucție pentru Viitor

  Macedonia de Nord, națională care a ratat calificarea la Euro 2024, va folosi acest meci pentru a se pregăti pentru viitoarele campanii din Liga Națiunilor și calificările la Cupa Mondială, conform ultimelor predicții fotbal macedonene. Echipa antrenată de Blagoja Milevski a fost aproape de o calificare la Cupa Mondială din Qatar, dar a fost eliminată de Portugalia în play-off. Acum, se concentrează pe dezvoltarea noilor talente și pregătirea pentru viitoarele competiții.

  Deși a reușit să țină în șah echipe puternice precum Anglia și Italia, obținând remize 1-1, Macedonia de Nord a fost eliminată dintr-o grupă de calificare dificilă. Echipa se bazează pe jucători precum Eljif Elmas de la RB Leipzig și Bojan Miovski de la Aberdeen, în absența căpitanului Enis Bardhi, accidentat. Cu o echipă în mare parte tânără și dornică de afirmare, Macedonia de Nord caută să își îmbunătățească performanțele și să construiască pentru viitor.

Croația Își Începe Pregătirile pentru Euro 2024 împotriva Macedoniei de Nord
Blagoja Milevski

Formații probabile

  Croatia:

Livakovic; Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol; Brozovic, Modric, Kovacic; Majer, Kramaric, Pjaca

  North Macedonia:

Dimitrievski; Manev, Musliu, Serafimov; Dimoski, Atanasov, Alimi, Alioski; Elmas; Ristovski, Miovski

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri