Type to search

Stiri Euro 2024

Albania Își Testează Forțele Împotriva lui Liechtenstein Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Albania: Ambiții Mari și Pregătiri Intense pentru Euro 2024

  Albania, sub conducerea fostului jucător al lui Arsenal și Barcelona, Sylvinho, va juca un meci amical împotriva Liechtensteinului luni seara în Ungaria, ca parte a pregătirilor pentru Euro 2024. Echipa albaneză, care va participa pentru a doua oară la turneul continental, a surprins prin câștigarea Grupei E de calificare, depășind Cehia datorită rezultatelor directe, așa cum arată rececentele statistici fotbal europene.

  Cu 15 puncte acumulate în opt meciuri, Albania a pierdut doar o partidă, cea de debut împotriva Poloniei, și a avut o serie impresionantă de șapte meciuri fără înfrângere. Cu toate acestea, Albania se confruntă cu o provocare imensă la Euro 2024, fiind repartizată în așa-numita „Grupa Morții” alături de Italia, Spania și Croația. După ce au suferit înfrângeri în meciurile amicale împotriva statului Chile și Suediei, echipa lui Sylvinho caută să obțină o victorie ușoară împotriva Liechtensteinului pentru a-și ridica moralul.

  Acest meci este o oportunitate pentru Albania de a-și testa forma și de a-și pregăti strategiile pentru confruntările mult mai dificile care urmează, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Albania Își Testează Forțele Împotriva lui Liechtenstein Înainte de Euro 2024
Sylvinho

Liechtenstein: Oportunitate pentru A Răsturna Așteptările

  Liechtenstein, echipa considerată outsider în acest meci, a avut o campanie de calificare dezastruoasă pentru Euro 2024, pierzând toate cele 10 meciuri din Grupa J. Cu un singur gol marcat și 24 de înfrângeri consecutive, echipa condusă de Konrad Funfstuck a reușit să oprească seria neagră cu un egal 1-1 împotriva Letoniei în ultimul lor meci, confirmând unele predicții fotbal europene.

  Întâlnirea de luni va fi a patra dintre Albania și Liechtenstein în fotbalul internațional masculin, toate cele trei întâlniri anterioare terminându-se cu scorul de 2-0 în favoarea albanezilor. Echipa lui Funfstuck are în componență doar opt jucători care evoluează în afara țării, printre aceștia numărându-se Dennis Salanovic, atacantul echipei canadiene York United și cel mai bun marcator al echipei cu patru goluri. Liechtenstein speră să depășească așteptările și să obțină un rezultat pozitiv împotriva Albaniei, un adversar mult mai bine cotat. 

  Pentru Albania, Sylvinho a convocat 27 de jucători pentru lotul preliminar al Euro 2024, incluzând vedete precum atacantul de la Chelsea, Armando Broja, și căpitanul Berat Djimsiti de la Atalanta. De asemenea, portarul lui Brentford, Thomas Strakosha, concurează cu Etrit Berisha de la Empoli pentru locul de titular, Berisha recuperându-se după o accidentare la piept. Acest meci amical oferă Albaniei șansa de a-și consolida echipa și de a-și ajusta strategiile înainte de marea provocare de la Euro 2024.

Albania Își Testează Forțele Împotriva lui Liechtenstein Înainte de Euro 2024
Konrad Funfstuck

  Albania:

Strakosha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramandani, Laci; Asani, Broja, Manaj

  Liechtenstein:

  1. Buchel; Meier, Marxer, Traber, Beck, Goppel; Buchel, Sele; Wolfinger; Salanovic, Saglam
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri