Type to search

Stiri Euro 2024

Pregătiri pentru Euro 2024: Anglia Întâlnește Bosnia-Herțegovina într-un Amical Important

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia: Așteptări Mari și Presiune Ridicată la Euro 2024

  Începutul pregătirilor pentru Euro 2024 aduce naționala Angliei pe teren propriu pe St James’ Park, unde vor întâlni Bosnia-Herțegovina într-un meci amical. Considerată una dintre favoritele la câștigarea turneului din Germania, echipa antrenată de Gareth Southgate simte o presiune enormă pe umeri, încercând să urmeze exemplul echipei feminine care a triumfat la Euro 2022.

  Cu dorința de a-și răzbuna înfrângerea dureroasă la penalty-uri împotriva Italiei în finala de pe Wembley din 2021, Anglia a „navigat” fără probleme în campania de calificare pentru Euro 2024, fără a suferi vreo înfrângere, confirmând numeroase predicții fotbal din campania de calificare la Euro 2024.

  În martie, Anglia a avut dificultăți în meciurile amicale disputate, pierzând cu 1-0 împotriva Braziliei și remizând 2-2 cu Belgia. Absențele unor jucători cheie precum Jude Bellingham, Phil Foden și Bukayo Saka oferă ocazia unor jucători mai puțin experimentați să-și facă loc în echipă, în timp ce Southgate încearcă să-și finalizeze lotul de 26 de jucători pentru turneul din această vară.

Pregătiri pentru Euro 2024: Anglia Întâlnește Bosnia-Herțegovina într-un Amical Important
Gareth Southgate

Bosnia-Herțegovina: Provocare Maximă în Fața Unei Puteri Europene

  Bosnia-Herțegovina, care nu va participa la Euro 2024 după ce a terminat penultima în grupa de calificare, se pregătește să întâlnească Anglia într-un meci dificil. Deși au reușit să ajungă la semifinalele play-off-ului după o campanie decentă în Liga Națiunilor, Bosnia a fost eliminată de Ucraina, continuându-și astfel așteptarea pentru prima apariție la Euro ca națiune independentă.

  În pragul unui meci amical dificil, Bosnia se află după o serie de patru înfrângeri consecutive și nu a câștigat un meci amical în deplasare din 2018, potrivit recentelor statistici fotbal europene. Selecționerul Sergej Barbarez, la primul său meci la conducerea naționalei, a convocat mulți jucători noi, dar veteranii precum Edin Dzeko, cel mai bun marcator al echipei, vor juca un rol esențial. Din păcate, absențele lui Sead Kolasinac și Ermin Bicakcic din cauza accidentărilor slăbesc și mai mult o echipă care deja întâmpină dificultăți.

  Cu toate acestea, meciul de pr St James’ Park oferă Bosniei șansa de a testa noile talente și de a se pregăti pentru viitoarele provocări din Liga Națiunilor. În fața unei echipe engleze puternice și motivate, Bosnia va căuta să surprindă și să câștige încredere înainte de a întâlni campioana europeană în exercițiu, Italia, pe 9 iunie într-un alt amical, ale cărui ponturi fotbal vor fi disponibile online.

Pregătiri pentru Euro 2024: Anglia Întâlnește Bosnia-Herțegovina într-un Amical Important
Sergej Barbarez

Formații probabile

  Anglia:

Pickford; Konsa, Dunk, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice, Gallagher; Palmer, Watkins, Eze

  Bosnia-Herzegovina:

Vasilj; Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Mujakic; Gazibegovic, Krunic, Tahirovic, Omerovic; Hajradinovic; Demirovic, Dzeko

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri