Type to search

Stiri Euro 2024

Germania și Ucraina Se Întâlnesc într-un Amical Fierbinte Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania: Presiune pe Gazde în Prag de Euro 2024

  Germania va juca primul din cele două meciuri amicale premergătoare Euro 2024 luni seară, având ca adversară pe Ucraina, pe Max-Morlock-Stadion. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann va deschide turneul în meciul inaugural împotriva Scoției pe 14 iunie, fiind sub presiunea de a performa ca gazdă a competiției.

  Ultima apariție la Euro 2020 s-a încheiat dezamăgitor pentru gazdele actuale, fiind eliminați în optimile competiției. Germania a avut succes la turneele finale ale Campionatelor Europene undeva în trecut, fiind finalistă în 2008 și semifinalistă în 2012 și 2016, ultima sa victorie datând din 1996, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  Grupa A, în care se află Germania, include Scoția, Ungaria și Elveția, iar eșecul de a avansa din această grupă ar fi o mare surpriză. Echipa germană intră în acest meci după două victorii amicale consecutive împotriva Franței și Olandei și nu a mai jucat un meci competitiv de la victoria 4-2 împotriva Costa Ricăi în grupele Cupei Mondiale 2022.

  Prezența unor jucători experimentați și tineri, precum Toni Kroos, care își va face ultima apariție înainte de retragerea din fotbalul profesionist, adaugă profunzime echipei.

Germania și Ucraina Se Întâlnesc într-un Amical Fierbinte Înainte de Euro 2024
Julian Nagelsmann

Ucraina: Pregătiri pentru O Prezență Solidă la Euro 2024

  Ucraina a câștigat cu 2-1 finala play-off-ului împotriva Islandei în martie, asigurându-și locul la Euro 2024. Echipa națională a Ucrainei va participa la un Campionat European pentru a patra oară consecutiv, având cea mai bună performanță la Euro 2020 când au ajuns în sferturile de finală. Echipa antrenată de Serhiy Rebrov va juca trei amicale înainte de turneu, împotriva Germaniei, Poloniei și Moldovei, pregătindu-se pentru debutul împotriva României pe 17 iunie.

  Grupa E, în care se află Ucraina, include România, Slovacia și Belgia, oferind o competiție deschisă. Un rezultat pozitiv în primul meci cu România ar pune Ucraina într-o poziție favorabilă pentru a avansa în fazele eliminatorii. Ucraina se prezintă la acest meci cu o serie de cinci meciuri fără înfrângere, incluzând patru victorii. Cu toate acestea, Ucraina nu a reușit niciodată să învingă Germania în întâlnirile anterioare, având cinci înfrângeri și patru egaluri din nouă meciuri.

  Deși Ucraina va lipsi de prezența lui Andriy Lunin, mulți jucători de renume vor face parte din echipă, inclusiv Oleksandr Zinchenko de la Arsenal și Mykhaylo Mudryk de la Chelsea. Artem Dovbyk și Viktor Tsyhankov, care au avut sezoane excelente la Girona în La Liga, sunt așteptați să fie titulari pentru Ucraina în acest meci inițial, ale cărui ponturi bune vor vor fi dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Germania și Ucraina Se Întâlnesc într-un Amical Fierbinte Înainte de Euro 2024
Serhiy Rebrov

Formații probabile

  Germania:

Neuer; Kimmich, Tah, Koch, Mittelstadt; Gundogan, Andrich; Sane, Musiala, Wirtz; Havertz

  Ucraina:

Bushchan; Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Malinovskyi, Zinchenko, Sudakov; Tsyhankov, Dovbyk, Mudryk

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri