Type to search

Stiri Diverse

Duel la Vârf în Liga Irlandei: Derry City vs. Waterford United

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Derry City: În Căutarea Redresării

  Derry City, ocupanta locului secund în Liga Irlandei, întâmpină pe Waterford United, echipă aflată într-o formă excelentă. Cu opt victorii, opt remize și patru înfrângeri din cele 20 de meciuri disputate, potrivit recentelor statistici fotbal irlandeze, Derry are 32 de puncte și se află la cinci puncte de liderul Shelbourne.

  În ciuda unui început promițător, echipa condusă de Ruaidhri Higgins nu a mai câștigat în ultimele trei meciuri, suferind o înfrângere împotriva lui Shamrock Rovers și remizând cu Sligo Rovers și Dundalk. Totuși, performanțele lor pe teren propriu rămân impresionante, cu 20 de puncte adunate din 10 meciuri.

  Înfruntarea de luni seara este crucială pentru Derry, care speră să reducă diferența față de lider după acest meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri. Cu toate acestea, vor lipsi trei jucători importanți din cauza accidentărilor: Sam Todd, Jordan McEneff și Colm Whelan. Patrick Hoban, golgheterul echipei cu nouă goluri în acest sezon, va fi din nou pe teren pentru a conduce atacul, în timp ce echipa va încerca să își mențină recordul solid de pe teren propriu.

Duel la Vârf în Liga Irlandei: Derry City vs. Waterford United
Ruaidhri Higgins

Waterford United: Ascensiunea Echipei Nou-promovate

  Waterford United, echipă nou-promovată, a surprins pe toată lumea cu performanțele sale, câștigând cinci din ultimele șase meciuri din ligă și urcând pe locul patru în clasament. Cu 28 de puncte din 18 meciuri, Waterford se află la doar patru puncte de Derry, având și două meciuri mai puțin disputate. Echipa condusă de Keith Long a învins recent pe Drogheda United și Bohemians, demonstrând că este una dintre echipele în formă ale diviziei.

  În ciuda înfrângerii suferite împotriva liderului Shelbourne luna trecută, Waterford este plină de încredere. Cu toate că vor lipsi trei jucători cheie – Harvey Macadam, Cameron Cresswell și Barry Baggley – echipa este pregătită să lupte pentru o poziție superioară în clasament, confirmând recentele predicții fotbal din Irlanda. Padraig Amond, cu opt goluri în 17 meciuri, va fi principalul pericol pentru apărarea lui Derry, susținut de Christie Pattisson și Ben McCormack, care a contribuit cu două goluri din mijlocul terenului.

Duel la Vârf în Liga Irlandei: Derry City vs. Waterford United
Keith Long

Formații probabile

  Derry City:

Maher; Dummigan, Connolly, McEleney, Coll; O’Reilly, Diallo; McMullan, Patching, Duffy; Hoban

  Waterford United:

Sergeant; Power, Horton, Leahy, McCourt; McDonald, McMenamy, McCormack, Parsons; Pattisson, Amond

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri