Type to search

Stiri Euro 2024

Ruiz Strălucește pentru Spania și Record Stabilit de Albanezul Bajrami la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Remarcabilă a lui Fabian Ruiz

  Antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, a oferit o explicație surprinzătoare pentru faptul că mijlocașul Fabian Ruiz nu este apreciat la adevărata sa valoare. La Roja a început spectaculos campania Euro 2024, obținând o victorie cu 3-0 împotriva Croației la Berlin. Golurile marcate de Alvaro Morata, Fabian Ruiz și Dani Carvajal au asigurat un start dominant pentru triplii campioni europeni în Grupa B.

  Una dintre vedetele meciului a fost Fabian Ruiz de la Paris Saint-Germain. Acesta nu doar că a înscris un gol remarcabil, dar a și oferit o pasă decisivă genială pentru deschiderea scorului de către Morata, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost arătate online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Deși performanța lui Ruiz a fost excepțională, De la Fuente a făcut titluri cu o remarcă ciudată, subliniind că contribuțiile jucătorului sunt adesea trecute cu vederea din cauza numelui său. „Dacă nu s-ar numi Fabian, ați vorbi despre el neîncetat”, a spus el reporterilor. „Are tot ce trebuie și știe să facă totul bine în orice moment.” 

Spania urmează să înfrunte Italia pe 20 iunie în al doilea meci din faza grupelor. Acest duel promite să fie unul captivant, având în vedere rivalitatea istorică și miza implicată. Spania va încheia campania din faza grupelor împotriva Albaniei pe 24 iunie, unde speră să-și consolideze poziția în fruntea grupei.

Ruiz Strălucește pentru Spania și Record Stabilit de Albanezul Bajrami la Euro 2024
Fabian Ruiz

Nedim Bajrami Înscrie Cel Mai Rapid Gol din Istoria Campionatului European

  Nedim Bajrami și-a scris numele în cărțile de istorie prin marcarea celui mai rapid gol din istoria Campionatului European împotriva Italiei în deschiderea campaniei lor. Signal Iduna Park a fost un ocean de roșu și negru, suporterii albanezi, în jur de 50.000, depășind numeric suporterii italieni. Când Bajrami a înscris după doar 23 de secunde de la începutul meciului, aceștia au celebrat cu entuziasm momentul care va rămâne în analele istoriei Euro.

  Golul lui Bajrami a doborât recordul precedent pentru cel mai rapid gol din istoria Campionatului European, deținut de Dmitri Kirichenko din Rusia. Kirichenko înscrisese după un minut și cinci secunde împotriva Greciei la Euro 2004, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

  Realizarea lui Bajrami nu doar că a doborât acest record vechi de 20 de ani, dar a marcat și cel mai rapid gol primit vreodată de Italia într-un turneu major. Golul record a fost rezultatul unei erori de judecată din partea Italiei. Federico Dimarco a avut un aut pe partea stângă și intenționa să joace înapoi către Alessandro Bastoni. Totuși, autul a fost executat prost, permițându-i lui Bajrami să intercepteze.

  Demonstrând o remarcabilă prezență de spirit și precizie, Bajrami a profitat rapid de ocazie, șutând violent pe lângă portarul Italiei, Gianluigi Donnarumma, în plasa porții Italiei. Această acțiune rapidă a surprins atât echipa italiană, cât și fanii lor, stabilind tonul pentru un meci dramatic. Italia și-a revenit rapid și a marcat două goluri prin Bastoni și Nicolo Barella, preluând conducerea și arătând o dominare clară până la finalul primei reprize.

Ruiz Strălucește pentru Spania și Record Stabilit de Albanezul Bajrami la Euro 2024
Nedim Bajrami
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri