Type to search

Stiri Euro 2024

Austria vs. Franța la Euro 2024: Pregătirea unei Mari Surprize

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Provocarea Așteptată de Rangnick

  Austria este hotărâtă să producă o mare surpriză împotriva Franței, de două ori câștigătoare a Campionatului European, la debutul lor la Euro 2024. Deși Austria a câștigat doar un meci din ultimele zece întâlniri cu campionii mondiali din 2018, echipa este plină de încredere. Austria a pierdut doar un singur meci din ultimele 16 pe parcursul unei perioade de 19 luni, conform recentelor statistici fotbal europene, incluzând victorii impresionante împotriva Italiei și Germaniei. 

  Ralf Rangnick, antrenorul german al Austriei, subliniază importanța curajului și a încrederii în forțele proprii pentru meciul din Grupa D. „Ceea ce este cu adevărat vital este modul în care vom juca noi, nu cum va juca Franța”, a declarat el, evidențiind că echipa sa a lucrat intens peste doi ani pentru acest moment. Rangnick a transformat tânăra echipă a Austriei într-o forță de temut printr-o strategie de presing înaintat, care a destabilizat apărarea adversarilor și a ajutat Austria să câștige șase din cele opt meciuri de calificare.

Austria vs. Franța la Euro 2024: Pregătirea unei Mari Surprize
Ralf Rangnick

Austria: În Așteptarea Înfruntării cu Kylian Mbappe

  Austria va trebui să facă față atacantului letal Kylian Mbappe, care nu a reușit să marcheze la Euro 2020, turneu încheiat cu eliminarea surpriză a Franței în optimi în fața Elveției. Rangnick recunoaște că Mbappe este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar subliniază că este doar un jucător dintr-o echipă de 11. „Trebuie să ne asigurăm că nu primește atâtea mingi cât și-ar dori”, a spus el, accentuând că echipa sa este capabilă să câștige acest meci, ale cărui ponturi Euro 2024 sunt dezvăluite de excelenți specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Versatilul mijlocaș Konrad Laimer a confirmat opinia antrenorului său, afirmând că Austria poate învinge Franța dacă își respectă propriul stil de joc. „Este esențial să scoatem din joc superstarurile și să rămânem calmi și la controlul posesiei, pentru a deveni periculoși”, a precizat Laimer. Performanța Austriei în meciuri anterioare demonstrează că echipa poate trece de orice adversar, dacă își menține concentrarea și determinarea.

  În timp ce Austria se pregătește pentru acest meci crucial, Olanda a reușit să obțină o victorie la limită, cu 2-1 împotriva Poloniei în deschiderea Grupei D, confirmând ultimele predicții fotbal europene și stabilind un precedent pentru un turneu plin de surprize.

Austria vs. Franța la Euro 2024: Pregătirea unei Mari Surprize
Konrad Laimer
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri