Type to search

Stiri Euro 2024

Ronald Koeman Despre A Doua Semifinală de la Euro 2024: „Anglia Are Jucători Buni, Dar Avem și Noi”

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Drumul Accidentat al Angliei și Olandei Până în Semifinale

  Drumul către semifinalele Euro 2024 a fost unul dificil atât pentru Olanda, cât și pentru Anglia. Performanțele fluctuante ale ambelor echipe fac ca această confruntare să fie una imprevizibilă. Anglia a obținut o victorie la loviturile de departajare împotriva Elveției, dar jocul său a fost mai degrabă o ușurare temporară decât o adevărată redresare.

  Meciul de miercuri împotriva Olandei, ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi expuse online de experți ponturi pariuri sportive, ar putea necesita o transformare majoră în atac pentru a ajunge în a treia finală de turneu major, împotriva Franței sau Spaniei. Performanțele Angliei au fost dezamăgitoare, cu jocuri modeste împotriva unor adversari pe care, teoretic, ar fi trebuit să îi învingă ușor.

  În contrast, Olanda a avut o evoluție oscilantă, fiind la un pas de eliminare în sferturile de finală, înainte de a reveni spectaculos împotriva Turciei. Deși au strălucit în victoria contra României, Olanda a trebuit să se redreseze de mai multe ori, după ce a fost condusă în trei dintre cele patru meciuri în care a marcat.

Ronald Koeman Despre A Doua Semifinală de la Euro 2024: "Anglia Are Jucători Buni, Dar Avem și Noi"
Jude Bellingham

Avantajul Ofensiv al Olandei

  Potrivit ultimelor statistici fotbal de la Euro 2024, Olanda are un avantaj clar în atac, cu nouă goluri marcate din 20 de șuturi pe poartă, comparativ cu echipa condusă de Gareth Southgate, care a reușit doar 15 șuturi pe poartă și se bazează pe jucători precum Harry Kane, Phil Foden și Jude Bellingham.

  Deși Anglia a arătat o anumită îmbunătățire împotriva Elveției, atacul lor a fost salvat de cele cinci penalty-uri executate impecabil, iar golul lui Bukayo Saka din minutul 80 a fost primul șut pe poartă al echipei în acel meci. Olanda, pe de altă parte, nu a avut aceste probleme și se bazează pe Cody Gakpo, co-golgheterul turneului, pentru a pune presiune pe apărarea Angliei, care a fost solidă în contrast cu atacul lor anemic.

Ronald Koeman Despre A Doua Semifinală de la Euro 2024: "Anglia Are Jucători Buni, Dar Avem și Noi"
Cody Gakpo

Provocările Defensive ale Olandei

  Olanda a arătat o formă inconstantă și va trebui să fie mai puternică în apărare pentru a avea o șansă de a ajunge în prima lor finală de la triumful din 1988 la Euro. Austria și Turcia au exploatat dezorganizarea defensivă a Olandei la fazele fixe, iar Anglia va încerca să facă același lucru.

  Antrenorul Olandei, Ronald Koeman, a răspuns criticilor care au pus la îndoială angajamentul echipei sale, afirmând că jucătorii săi au arătat multă determinare revenind de la scor defavorabil împotriva Turciei.

  Koeman a subliniat necesitatea luptei pentru a câștiga semifinala, menționând că va fi o noapte grozavă între două naționale mari din punct de vedere istoric. „Anglia are jucători buni, dar avem și noi,” a declarat Koeman, accentuând încrederea în echipa sa.

Ronald Koeman Despre A Doua Semifinală de la Euro 2024: "Anglia Are Jucători Buni, Dar Avem și Noi"
Ronald Koeman și cîțiva dintre jucătorii săi
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri