Type to search

Stiri Euro 2024

Franța Cea Criticată și Spania Cea Lăudată Își Dispută Un Loc în Finala Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Franța, Supusă Unor Critici Dure

  Echipa Franței, cu Kylian Mbappe în frunte, este gata să-și demonstreze valoarea în semifinala Euro 2024 împotriva Spaniei, în ciuda criticilor dure primite. Cu toate că Franța a fost considerată una dintre favoritele competiției la sosirea în Germania, performanțele sale nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

  Potrivit recentelor statistici fotbal europene, Franța a ajuns în semifinale fără a marca vreun gol din acțiune, fapt ce a atras critici atât din partea fanilor, cât și a experților. Deși au ajuns în finalele ultimelor două Cupe Mondiale, reușind să câștige în 2018 și pierzând la penalty-uri împotriva Argentinei în 2022, parcursul lor la Europene sub conducerea lui Didier Deschamps a fost mai puțin impresionant, cel mai bun rezultat fiind locul secund în 2016.

  Vineri, Franța a învins Portugalia la penalty-uri, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Mbappe a fost înlocuit după un alt meci în care a părut mai preocupat de masca sa, decât de a crea ocazii pentru colegii săi. Deschamps a creat o echipă solidă defensiv, dar ineficientă în atac, reușind să supraviețuiască în fața Portugaliei și datorită lipsei de eficiență a altei vedete, Cristiano Ronaldo.

Franța Cea Criticată și Spania Cea Lăudată Își Dispută Un Loc în Finala Euro 2024
Didier Deschamps

Speranțele Franței

  Forma lui Mbappe, afectată de fractura de nas suferită în deschiderea turneului, și a lui Antoine Griezmann rămân mari semne de întrebare înaintea confruntării cu Spania. Youssouf Fofana, mijlocașul Franței, a declarat că nu îi pasă de critici și că echipa este mândră de statutul de semifinalistă, subliniind că performanța lui Mbappe și Griezmann a fost suficientă pentru a ajunge până aici. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă va fi suficient pentru a trece de Spania, care a obținut cinci victorii consecutive și se află într-o formă de invidiat.

Franța Cea Criticată și Spania Cea Lăudată Își Dispută Un Loc în Finala Euro 2024
Griezmann și Mbappe sunt în fruntea criticilor

Problemele Spaniei

  Spania se confruntă cu propriile probleme, având mai mulți jucători cheie absenți pentru meciul de marți. Pedri, mijlocașul titular în ultimele meciuri, este indisponibil după o accidentare la genunchi suferită într-un duel cu Toni Kroos. Mikel Merino, care a marcat golul victoriei în prelungiri împotriva Germaniei, va lipsi, la fel și Dani Carvajal, suspendat după primirea unui cartonaș roșu.

  Real Madrid va fi reprezentat în semifinală de Nacho, care va juca alături de Aymeric Laporte în centrul apărării, iar veteranul Jesus Navas, ultimul jucător din generația de aur a Spaniei, va juca pe flancul drept alături de adolescentul Lamine Yamal, una dintre revelațiile turneului.

  Sub conducerea lui Luis de la Fuente, Spania a reușit să îmbine experiența profundă cu talentul brut, creând o echipă unită și eficientă. De la Fuente a subliniat importanța unității și a conexiunii cu fanii, afirmând că acest lucru poate conduce echipa către atingerea obiectivelor.

Franța Cea Criticată și Spania Cea Lăudată Își Dispută Un Loc în Finala Euro 2024
La nici 17 ani, Lamine Yamal a făcut senzație la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri