Type to search

Stiri Euro 2024

Criticile Nu Afectează Echipa Franței: „Suntem Semifinaliști și Asta e Tot ce Contează!”

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Echipei Franței la Euro 2024

  Francezii au ajuns în semifinale la Euro 2024, în ciuda criticilor legate de numărul scăzut de goluri și forma jucătorilor vedetă. Cu doar trei goluri marcate – două autogoluri și un penalty – și sub spectrul incertitudinii privind forma căpitanului Kylian Mbappe și a experimentatului Antoine Griezmann, echipa Franței se pregătește să înfrunte Spania în prima semifinală, ale cărei ponturi Euro 2024 sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Mijlocașul Youssouf Fofana a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu contează criticile, având în vedere că echipa a ajuns în semifinale, confirmând numeroase predicții fotbal dinaintea startului competiției, care dădeau naționala Franței ca una din principalele favorite la câștigarea titlului.

  „Personal, nu-mi pasă deloc. În final, suntem semifinaliști”, a spus Fofana, subliniind că performanța echipei, chiar și cu forma fluctuantă a unor jucători, a fost suficientă pentru a ajunge până aici. Fofana a fost unul dintre cei care au executat cu succes loviturile de departajare în victoria împotriva Portugaliei, care le-a asigurat francezilor calificarea în semifinala de marți împotriva Spaniei.

Criticile Nu Afectează Echipa Franței: "Suntem Semifinaliști și Asta e Tot ce Contează!"
Youssouf Fofana

Sprijin pentru Mbappe și Perspectiva Asupra Competiției

  Atacantul Randal Kolo Muani și-a arătat susținerea pentru Mbappe, subliniind că acesta va reuși să se ridice la așteptări. „Nu aș spune că a avut un turneu slab. A avut un sezon uriaș, a marcat peste 45 de goluri. Este treaba noastră să-l ajutăm și să-l susținem”, a afirmat Kolo Muani.

  Mbappe a marcat un penalty în meciul din grupe împotriva Poloniei, dar nu s-a simțit confortabil purtând masca de protecție după ce și-a fracturat nasul la începutul campaniei Franței. Atât Fofana, cât și Kolo Muani au respins ideea că nivelul la Euro 2024 ar fi dezamăgitor. „Dezamăgitor? Nu aș spune asta. Este dificil să marchezi, dar nu găsesc asta dezamăgitor”, a spus Kolo Muani.

  Fofana a adăugat că fotbalul de astăzi este mult mai tactic și defensiv, comparând jocul cu o partidă de șah. În ceea ce privește semifinala împotriva Spaniei, Kolo Muani a afirmat că echipa Franței va fi pregătită. „Meciurile vor deveni din ce în ce mai dificile. Spania este una dintre cele mai bune echipe din turneu, joacă un fotbal foarte bun. Ne plac meciurile mari. Vom fi pregătiți până marți.”

Randal Kolo Muani

Criticile Nu Afectează Echipa Franței: "Suntem Semifinaliști și Asta e Tot ce Contează!"
Randal Kolo Muani
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri