Type to search

Stiri Euro 2024

România vs. Liechtenstein: Ultimul Test înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

România: În Așteptarea Debutului Euro 2024

  România își încheie pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci împotriva Liechtensteinului la București, vineri seara. Echipa gazdă vine după un egal 0-0 cu Bulgaria, în timp ce oaspeții au suferit o înfrângere, 0-3 în fața Albaniei. Tricolorii au impresionat în campania de calificare pentru Euro 2024, acumulând 22 de puncte din 10 meciuri și ocupând primul loc în Grupa I, cu cinci puncte înaintea Elveției.

  Sub conducerea lui Edward Iordănescu, România se pregătește pentru a șasea participare la un Campionat European, cea mai bună performanță fiind în 2000, când au ajuns în sferturile de finală. După calificările Euro 2024, echipa a jucat trei meciuri: 1-1 cu Irlanda de Nord și 2-3 cu Columbia în martie. Ultimul lor meci, egalul 0-0 cu Bulgaria, marchează pregătirea finală înainte de confruntarea cu Liechtenstein, ale cărei ponturi pariuri vor fi dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

România vs. Liechtenstein: Ultimul Test înainte de Euro 2024
Edward Iordănescu

Liechtenstein: Provocări și Speranțe pentru Viitor

  Liechtenstein se prezintă în acest meci după o înfrângere, 0-3 cu Albania, succedând un egal 1-1 cu Letonia în martie. În campania de calificare pentru Euro 2024, echipa a avut dificultăți, pierzând toate cele 10 meciuri, marcând doar un gol și primind 28. Conform recentelor statistici fotbal europene, ultima lor victorie a fost în octombrie 2020, 2-1 împotriva Luxemburgului, dar egalul cu Letonia din 26 martie a pus capăt unei serii de 24 de înfrângeri consecutive.

  Konrad Fünfstück pregătește echipa pentru o nouă campanie în UEFA Nations League, începând din septembrie împotriva San Marino. Liechtenstein a pierdut toate cele șase meciuri anterioare cu România, inclusiv o înfrângere cu 2-0 în calificările pentru Cupa Mondială din 2022. În acest meci, România va face schimbări în echipă, cu George Pușcaș așteptat să intre în atac. Nicolae Stanciu va bifa al 70-lea meci internațional, iar Denis Man își va păstra locul la mijlocul terenului, în ciuda penalty-ului ratat cu Bulgaria.

România vs. Liechtenstein: Ultimul Test înainte de Euro 2024
Konrad Fünfstück

Formații probabile

  România:

Niță; Rațiu, Drăgușin, Rus, Bancu; R. Marin, Hagi; Man, Stanciu, Coman; Pușcaș

  Liechtenstein:

Ospelt; Goppel, Beck, Traper, Graber; Wolfinger, Sele, Meier, Buchel; Salanovic, Ospelt

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri