Type to search

Stiri Euro 2024

Anglia vs. Islanda: Amical Exploziv înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia: În Căutarea Revanșei de la Euro 2016

  Jucătorii naționalei Angliei vor avea ultima ocazie să impresioneze antrenorul Gareth Southgate vineri seara, când Islanda, învingătoarea lor de la Euro 2016, va veni la Wembley pentru un meci amical. Luni, Anglia a câștigat cu 3-0 împotriva Bosniei și Herțegovinei, în timp ce Islanda nu a mai jucat de când a fost eliminată în calificările pentru Euro 2024 de către Ucraina, în luna martie.

  În primele 60 de minute ale meciului Angliei cu Bosnia, echipa lui Southgate a avut dificultăți în atac, în timp ce defensiva adversarilor a fost solidă. Totuși, un penalty al lui Cole Palmer a deschis scorul, urmat de un voleu al lui Trent Alexander-Arnold și un gol târziu al lui Harry Kane, care au asigurat o victorie categorică, confirmând numeroasele predicții fotbal dinaintea meciului.

  Deși această victorie nu a ridicat semnificativ speranțele pentru Euro 2024, revenirea pe calea victoriilor a fost esențială pentru Anglia, care venise în partida respectivă după o serie de trei meciuri fără succes. Pentru meciul de vineri, Southgate trebuie să își finalizeze selecția pentru Euro 2024, cu mulți jucători cheie lipsind din cauza accidentărilor, incluzându-I pe Harry Maguire, Anthony Gordon și Luke Shaw. Cu toate acestea, Bukayo Saka și John Stones ar trebui să fie disponibili, la fel ca Jude Bellingham, Phil Foden, Kobbie Mainoo și Kyle Walker.

Anglia vs. Islanda: Amical Exploziv înainte de Euro 2024
Gareth Southgate

Islanda: Provocări și Recuperări

  Islanda vine după o înfrângere cu 3-0 în fața Albaniei și un egal 1-1 cu Letonia în martie. În meciurile de baraj, islandezii au reușit să învingă Israelul cu 4-1 (scor general) în semifinalele play-off-ului Euro 2024, dar au fost învinși în finală de Ucraina cu 2-1, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  Antrenorul Age Hareide pregătește echipa pentru un nou sezon în Liga Națiunilor și un meci împotriva Olandei pe 10 iunie. În trecut, Islanda a provocat una dintre cele mai mari surprize învingând Anglia la Euro 2016, dar de atunci, Anglia și-a luat revanșa în Liga Națiunilor 2020-21, inclusiv o victorie cu 4-0 la Wembley.

În absența unor jucători importanți pentru Islanda, precum Albert Gudmundsson și Alfred Finnbogason, Johann Berg Gudmundsson va fi principalul marcator în lotul actual, cu opt goluri. Portarul Hakon Valdimarsson ar trebui să-și facă a 10-a apariție pentru echipa națională.

Anglia vs. Islanda: Amical Exploziv înainte de Euro 2024
Age Hareide

Formații probabile

  Anglia:

Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane

  Islanda:

Valdimarsson; Sampsted, Ingason, Gretarsson, Thorarinsson; Thorsteinsson, Gudmundsson, Traustason, Haraldsson; Gudjohnsen, Oskarsson

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri