Type to search

Stiri Euro 2024

Germania vs. Grecia: Verificare Finală a Lotului Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania: Cu Gândul la Trofeu

  Germania găzduiește Grecia pe Borussia-Park vineri seara, în ultimul lor meci de pregătire înainte de Euro 2024. Cele două națiuni nu s-au întâlnit de 12 ani, ultima confruntare având loc în sferturile de finală ale Euro 2012, când Germania a câștigat cu 4-2. De la preluarea conducerii echipei în septembrie anul trecut, Julian Nagelsmann a avut un start combinat, cu trei victorii, două remize și două înfrângeri în primele șapte meciuri, conform recentelor statistici fotbal germane.

  După un final dezamăgitor de 2023 cu înfrângeri consecutive împotriva Turciei și Austriei, Germania a obținut victorii impresionante împotriva Franței și Olandei în luna martie, dar a remizat în ultimul meci de pregătire cu Ucraina.

  Nagelsmann a văzut aspecte pozitive în dominarea echipei sale, dar lipsa eficacității în atac rămâne o problemă de rezolvat înainte de Euro 2024. Germania va căuta o victorie rapidă împotriva Greciei pentru a-și asigura un început bun în Grupa A, unde va înfrunta Scoția, Ungaria și Elveția în meciuri ale căror ponturi Euro 2024 vor fi dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Pentru acest meci, Nagelsmann poate conta pe jucători cheie precum Toni Kroos, Antonio Rudiger și Niclas Fullkrug, care au absentat în meciul cu Ucraina. Rudiger și Schlotterbeck ar putea reveni în centrul apărării, în timp ce Joshua Kimmich și fie Maximilian Mittelstadt, fie David Raum vor ocupa pozițiile de fundași laterali. Kroos ar putea reveni în mijlocul terenului alături de căpitanul Ilkay Gundogan.

Germania vs. Grecia: Verificare Finală a Lotului Înainte de Euro 2024
Julian Nagelsmann

Grecia: Oportunitatea Revanșei

  Grecia se pregătește pentru primul său meci de la eliminarea din calificările pentru Euro 2024 în martie, după o înfrângere dureroasă la penalty-uri în semifinala play-off-ului împotriva Georgiei.

  Echipa a acumulat 13 puncte în grupa de calificare, fiind învinsă doar de Franța și Olanda, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a asigura un loc în primele două. După eliminare, Gus Poyet a părăsit poziția de antrenor, iar Nikolaos Papadopoulos, antrenorul echipei Under-21, a fost numit interimar, conform ultimelor predicții fotbal din Grecia.

  Papadopoulos va conduce echipa și în amicalul de săptămâna viitoare împotriva Maltei, dar acum se concentrează pe obținerea primei victorii a Greciei împotriva Germaniei la a zecea încercare. Grecia a remizat de trei ori cu Germania, incluzând un egal fără goluri la Euro 1980, dar a pierdut ultimele trei întâlniri cu un scor general de 4-10.

  De partea Greciei, absențele notabile includ pe Kostas Tsimikas și George Baldock. Manolis Saliakas ar putea începe ca fundaș dreapta în absența lui Baldock, iar Dimitris Giannoulis ar putea înlocui pe Tsimikas pe partea stângă. Giorgos Masouras, proaspăt câștigător al Europa Conference League cu Olympiakos, este în cărți pentru un loc în atac alături de Christos Tzolis și Fotis Ioannidis.

Germania vs. Grecia: Verificare Finală a Lotului Înainte de Euro 2024
Nikolaos Papadopoulos

Formații probabile

  Germania:

Neuer; Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt; Kroos, Andrich; Musiala, Gundogan, Wirtz; Fullkrug

  Grecia:

Vlachodimos; Saliakas, Chatzidiakos, Mavropanos, Giannoulis; Bakesetas, Kourbelis, Mantalos; Masouras, Ioannidis, Tzolis

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri