Type to search

Stiri Euro 2024

Albania vs. Azerbaijan: Ultimul Amical Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Albania: Pregătiri Intense pentru Euro 2024

  Albania și Azerbaidjan se vor confrunta vineri seara într-un meci amical pe Stadionul Haladas Sportkomplexum din Szombathely (Ungaria), ale cărui ponturi bune sunt disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri. Aceasta este prima lor întâlnire dintre cele două echipe de la victoria cu 1-0 reușită de Azerbaidjan în noiembrie 2011.

  Naționala Albaniei, sub conducerea lui Sylvinho, a impresionat prin calificarea la Euro 2024 înaintea Cehiei și Poloniei, acesta fiind al doilea turneu major din istoria lor. Termenii Grupa B, în care se află Spania, Croația și Italia, se anunță dificili, dar spiritul echipei rămâne ridicat după ce au câștigat trei meciuri consecutive la sfârșitul anului 2023, fără a primi gol.

  Anul 2024 a început cu dificultăți pentru Albania, nereușind să câștige în primele patru meciuri, inclusiv două înfrângeri în fața statului Chile și Suediei. Cu toate acestea, victoria recentă cu 3-0 împotriva Liechtensteinului a adus un val de optimism. Sylvinho plănuiește să păstreze această energie pozitivă în echipă, visând la o nouă victorie împotriva Azerbaidjanului, pe care nu l-au mai învins din august 2005.

Albania vs. Azerbaijan: Ultimul Amical Înainte de Euro 2024
Sylvinho

Azerbaidjan: Speranțe și Provocări sub Conducerea lui Asadov

  Azerbaidjan, în căutarea primei lor calificări la un turneu major, s-a clasat pe locul patru în Grupa F pentru calificările Euro 2024, cu doar două victorii și șapte puncte acumulate. Eșecul final împotriva Belgiei, 0-5, a dus la demiterea antrenorului Gianni De Biasi. Sub conducerea interimară a lui Arif Asadov, echipa a început promițător anul 2024, cu o victorie la limită împotriva Mongoliei și un egal cu Bulgaria.

  Asadov se confruntă cu provocarea de a îmbunătăți performanțele echipei în deplasare, având doar patru victorii în ultimele 14 meciuri internaționale și 27 de goluri primite, așa cum arată recentele statistici fotbal azere. Meciul de vineri cu Albania este o oportunitate de a testa noi tactici și jucători, precum Toral Bayramov ca fundaș stânga. În plus, căpitanul Emin Mahmudov este la un gol distanță de a deveni cel mai bun marcator din istoria naționalei Azerbaidjanului.

Albania vs. Azerbaijan: Ultimul Amical Înainte de Euro 2024
Arif Asadov

Formații probabile

  Albania:

Berisha; Hysaj, Ismajli, Ajeti, Mitaj; Asllani, Gjasula; Asani, Bajrami, Manaj; Broja

  Azerbaijan:

Mahammadaliyev; Mammadov, Mustafazada, Huseynov, Bayramov; Kokcu, Diniyev, Mahmudov, Ozobic; Dadashov, Sheydayev

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri