Type to search

Stiri Tenis

Alcaraz și Zverev Fac Spectacol la Roland Garros: Se Anunță Semifinale de Foc

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alcaraz Îl Domină pe Tsitsipas și Avansează în Semifinale

  Carlos Alcaraz a întrerupt revenirea în forță a lui Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul nouă, obținând o victorie cu scorul de 6-3, 7-6(3), 6-4 marți, asigurându-și locul într-o semifinală de blockbuster la French Open împotriva viitorului număr unu mondial, Jannik Sinner. Jucătorul de pe locul trei, care a intrat în competiție cu un record de 5-0 împotriva lui Tsitsipas, a creat probleme majore adversarului său grec, folosind servicii înalte și tăioase către backhand, câștigând primul set în doar 33 de minute.

  Reeditarea sfertului de finală de anul trecut părea să aibă același deznodământ pe Court Philippe Chatrier, deoarece Alcaraz a făcut break și a menținut avantajul pentru a conduce cu 3-0, în timp ce Tsitsipas nu a ajutat cauza sa cu o prestație plină de erori la începutul setului secund. Tsitsipas a ridicat moralul publicului după ce a lovit un forehand puternic la scorul de 4-2 și părea că și-a rezolvat în cele din urmă problema făcând break pentru a egala, dar Alcaraz și-a ridicat jocul în tiebreak pentru a-și dubla avantajul.

  Un Tsitsipas frustrat s-a plâns în repetate rânduri de strigătele întârziate ale lui Alcaraz și aproape că l-a lovit cu un smash în setul trei, dar adversarul său spaniol a dominat categoric, ajungând astfel la a doua sa semifinală de la Roland Garros într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost la îndemâna pariorilor prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Zverev Păstrează Visele de Grand Slam în Viață

  Alexander Zverev, cap de serie numărul patru, și-a menținut speranțele pentru primul său titlu de Grand Slam vii, ajungând pentru a patra oară consecutiv în semifinalele de la French Open, cu o victorie de 6-4, 7-6(5), 6-4 împotriva australianului Alex de Minaur, cap de serie numărul 11, miercuri seară. Zverev îl va întâlni pe finalistul de anul trecut, Casper Ruud, în semifinale, după retragerea campionului în exercițiu Novak Djokovic din celălalt sfert de finală din cauza unei accidentări la genunchi.

  Zverev a preluat controlul și a câștigat un prim set oscilant după un break crucial în jocul șapte, dar a fost prins într-o luptă grea în setul următor după ce cei doi au schimbat serviciile și au ajuns la tiebreak. Zverev a revenit de la 0-4 în tiebreak și a ajuns la punctul de set după un raliu de 39 de lovituri, dublându-și avantajul în scurt timp și primind aplauze frenetice de la publicul de pe Court Philippe Chatrier.

  De Minaur i-a oferit adversarului său un break și un avantaj de 4-2 cu o dublă greșeală, dar a luptat cu tenacitate pentru a-l recupera trei jocuri mai târziu, doar pentru a pierde din nou serviciul, Zverev închizând victorios meciul datorită unei erori neforțate a adversarului.

Alcaraz și Zverev Fac Spectacol la Roland Garros: Se Anunță Semifinale de Foc
Alexander Zverev
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri