Type to search

Stiri Euro 2024

România la Euro 2024: Mesajul de Echilibru al Selecționerului Iordănescu și Optimismul Jucătorilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Apelul la Echilibru al Selecționerului Edward Iordănescu

  Selecționerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj important prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Fotbal (FRF), subliniind necesitatea echilibrului înaintea confruntării decisive cu Belgia, care se va disputa sâmbătă la Euro 2024. După o victorie impresionantă cu scorul de 3-0 împotriva Ucrainei, Iordănescu îndeamnă echipa să evite euforia excesivă și să rămână concentrată pe acest meci important, ale cărui ponturi bune sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri fotbal.

  Selecționerul român subliniază că, pentru a reuși în meciul cu Belgia, echipa trebuie să arate mai mult decât a făcut-o în partida de debut la Euro 2024. „De acum avem nevoie de echilibru. Am avut nevoie de mult mai mult decât am arătat în preliminarii ca să învingem Ucraina. Și am reușit asta”, a declarat Iordănescu. El a insistat asupra importanței de a rămâne calmi și ponderați pentru a putea gestiona corect resursele echipei, înaintea următoarelor provocări.

  Iordănescu a evidențiat valoarea adversarului belgian, care vine după o înfrângere surprinzătoare cu Slovacia. „Trebuie să fim iarăși realiști în fața unui adversar extrem de valoros și rănit după 0-1 cu Slovacia”, a mai adăugat Iordănescu, insistând pe echilibru și disciplina muncii pentru a continua parcursul bun al echipei.

România la Euro 2024: Mesajul de Echilibru al Selecționerului Iordănescu și Optimismul Jucătorilor
Edward Iordănescu

Optimismul Jucătorilor și Importanța Echilibrului

  Apărătorul naționalei României, Adrian Rus, a reiterat mesajul selecționerului Iordănescu într-o conferință de presă susținută în Germania, subliniind că el și colegii săi trebuie să rămână echilibrați și conștienți de faptul că au câștigat doar un meci. „Euforia a fost mare după meci, dar de dimineață ne-am trezit și am realizat că trebuie să fim echilibrați”, a spus Rus. El a accentuat importanța seriozității și a continuității în abordarea următoarelor partide.

  Rus a exprimat și optimismul echipei, subliniind încrederea că România poate învinge Belgia, inspirată de victoria Slovaciei. „Pot spune că a fost o surpriză să câștige Slovacia, dar fotbalul este imprevizibil. Sper ca și noi să facem un joc bun împotriva Belgiei, să ne apărăm foarte bine și să fim organizați și agresivi”, a declarat jucătorul român. El a subliniat că presiunea va fi foarte mare, dar echipa României este determinată să continue rezultatele bune, atingându-și obiectivele stabilite.

România la Euro 2024: Mesajul de Echilibru al Selecționerului Iordănescu și Optimismul Jucătorilor
Adrian Rus
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri