Type to search

Stiri Euro 2024

Jan Vertonghen: Belgia Este Hotărâtă să Se Califice în Optimi la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belgia: Înfrângere Decepționantă în Fața Slovaciei

  Belgia a suferit un eșec surprinzător, 0-1 în fața Slovaciei în cadrul Grupei E la Euro 2024, dar cunoscutul jucător Jan Vertonghen este încrezător că echipa sa va avansa în optimi. La 37 de ani și deținător al recordului de selecții pentru naționala Belgiei, Vertonghen a vorbit despre dezamăgirea resimțită după meciol cu Slovacia, ale cărui ponturi Euro 2024 au fost publicate online de experți ponturi pariuri. El a subliniat că echipa și-a creat numeroase ocazii de gol, dar nu a reușit să concretizeze.

  Vertonghen a menționat și prestația defensivă bună a echipei și a portarului Koen Casteels, subliniind că planul tactic a fost respectat. În ciuda absenței unor jucători cheie din cauza accidentărilor, echipa a reușit să se adapteze. „Am jucat cu patru fotbaliști de picior drept, deși ideal este să avem un amestec”, a spus Vertonghen, apreciind totodată și efortul atacantului Yannick Carrasco.

Jan Vertonghen: Belgia Este Hotărâtă să Se Califice în Optimi la Euro 2024
Koen Casteels

Presiune Crescută pentru Tinerii Jucători

  Înfrângerea împotriva Slovaciei a crescut presiunea asupra echipei Belgiei, în special asupra tinerilor jucători. Vertonghen a explicat că acest meci ar fi putut reduce presiunea dacă ar fi fost câștigat, așa cum anticipau numeroasele predicții fotbal dinaintea partidei. El a recunoscut că presiunea este acum și mai mare, dar și-a exprimat încrederea că echipa va răspunde pozitiv în meciurile următoare.

  Fundașul belgian a vorbit despre starea sa fizică, menționând că s-a antrenat de câteva ori cu grupul și că se simte pregătit să joace, chiar dacă nu a mai evoluat de la începutul lunii mai. „Sunt convins 100% că ne vom califica. Nivelul de joc afișat este mai bun decât la începutul competiției la Cupa Mondială 2022”, a adăugat Vertonghen.

Jan Vertonghen: Belgia Este Hotărâtă să Se Califice în Optimi la Euro 2024
Jan Vertonghen

Pregătiri pentru Meciul cu România

  Belgia se pregătește acum pentru meciul crucial împotriva României, programat sâmbătă la Koln. Vertonghen a comparat situația actuală cu cea de la Cupa Mondială 2022, subliniind că echipa mai are două ocazii să reacționeze și să câștige. El și-a exprimat încrederea în capacitatea atacanților de a marca, menționând în mod special pe Romelu Lukaku, care a înscris deja 85 de goluri pentru națională.

  Jan Vertonghen și-a exprimat speranța că echipa va ataca și va încerca să nu   primească gol, având mare încredere că Belgia va câștiga meciul cu România. „Așteptăm golul 86 de la Lukaku în meciul de sâmbătă împotriva României”, a concluzionat el, lăsând în suspans întrebarea dacă va continua să joace pentru echipa națională după Euro 2024.

  Belgia trebuie să câștige meciul cu România pentru a-și menține șansele de calificare în optimi. Cu Vertonghen și Lukaku în formă, echipa este pregătită să dea totul pe teren și să obțină o victorie crucială. Descriere scurtă: Jan Vertonghen, fundașul Belgiei, este încrezător în calificarea echipei sale în faza următoare a competiției, în ciuda înfrângerii cu Slovacia.

Jan Vertonghen: Belgia Este Hotărâtă să Se Califice în Optimi la Euro 2024
Rmelu Lukaku
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri