Type to search

Stiri Euro 2024

Kylian Mbappe, Programat pentru Operație după Euro 2024: Didier Deschamps Dezvăluie Planurile de Recuperare

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Accidentarea și Tratamentul Inițial al lui Kylian Mbappe

  În timpul victoriei Franței cu 1-0 împotriva Austriei, Kylian Mbappe a suferit o accidentare serioasă, fracturându-și nasul în urma unui duel aerian cu Kevin Danso. Incidentul, care a avut loc spre finalul meciului, l-a lăsat pe Mbappe acoperit de sânge, fiind evident că accidentarea era gravă. După ce a primit îngrijiri medicale pe teren, Mbappe a fost înlocuit cu Olivier Giroud într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Selecționerul Franței, Didier Deschamps, a confirmat rapid că starea jucătorului nu este deloc bună, iar Federația Franceză de Fotbal a anunțat că va fi confecționată o mască de protecție pentru atacant. Cu toate acestea, incertitudinea legată de momentul în care Mbappe va reveni pe teren și necesitatea unei eventuale intervenții chirurgicale a persistat.

Kylian Mbappe, Programat pentru Operație după Euro 2024: Didier Deschamps Dezvăluie Planurile de Recuperare
Accidentare serioasă pentru Mbappe

Planurile de Recuperare și Perspectivele Imediate

  Didier Deschamps a clarificat că operația lui Kylian Mbappe nu va avea loc imediat, ci după încheierea participării Franței la Euro 2024. Deschamps a explicat că echipa medicală monitorizează evoluția accidentării și că se vor efectua teste suplimentare pentru a evalua starea jucătorului. „Chiar dacă nu va fi operat imediat, va trebui să o facă după turneu”, a declarat Deschamps. Acesta a adăugat că, deși Mbappe se simțea deja mai bine dimineața următoare, situația sa va fi reevaluată zilnic.

  În pofida unui raport din L’Equipe care sugerează că Mbappe speră să joace împotriva Olandei vineri, Deschamps a menționat că acest lucru este puțin probabil, infirmând recentele predicții fotbal franceze. Prioritatea principală este sănătatea jucătorului, iar operația va avea loc în luna iulie, după terminarea competiției. „Vom vedea cum evoluează lucrurile”, a spus Deschamps, subliniind că staff-ul medical face tot posibilul pentru a reduce impactul accidentării și pentru a menține jucătorul într-o stare cât mai bună.

  Accidentarea lui Kylian Mbappe este un subiect de maxim interes, având în vedere impactul său asupra echipei naționale a Franței și al performanțelor acesteia la Euro 2024. Cu o operație programată după turneu, atenția rămâne asupra modului în care echipa și jucătorul vor gestiona această provocare în următoarele săptămâni.

Kylian Mbappe, Programat pentru Operație după Euro 2024: Didier Deschamps Dezvăluie Planurile de Recuperare
Mbappe și-a fracturat piramida nazală
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri