Type to search

Stiri Diverse

Bruno Fernandes și Viitorul Său la Manchester United: Contract Nou sau Transfer Surpriză?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Situația Contractuală a lui Bruno Fernandes

  Manchester United nu consideră o prioritate imediată negocierea unui nou contract pentru Bruno Fernandes, având în vedere că actuala sa înțelegere este valabilă până în iunie 2026, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an. În sezonul 2023-24, Fernandes a avut o performanță remarcabilă, marcând 15 goluri și oferind 13 pase decisive în 49 de meciuri în toate competițiile, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

 Cu toate acestea, au apărut speculații privind transferul său la clubul Bayern Munchen, acesta fiind interesat să exploreze o mutare posibilă în perioada de mercato din vară. De asemenea, echipe din Pro League a Arabiei Saudită monitorizează situația lui Fernandes, existând posibilitatea unei mutări lucrative în această competiție, așa cum arată unele ponturi fotbal din zona Orientului Mijlociu.

  Un raport recent a sugerat că Fernandes nu este considerat unul dintre cei șase jucători „intangibili” din lotul lui Manchester United, iar clubul ar fi dispus să-l lase să plece în cazul unei oferte substanțiale. În ciuda acestor zvonuri, Manchester United nu intenționează să deschidă discuții privind un nou contract cu jucătorii în această fereastră de transferuri, concentrându-se pe vânzări și pe întărirea echipei pentru campania 2024-25.

Bruno Fernandes și Viitorul Său la Manchester United: Contract Nou sau Transfer Surpriză?
Fernandes după înscrierea unui gol

Posibilitatea unui Transfer și Declarațiile lui Fernandes

  Există speculații că agentul lui Fernandes ar putea aborda clubul mai târziu în acest an pentru a discuta un nou contract, dacă atacantul nu este vândut în această vară. Fernandes a declarat luna trecută că va rămâne pe Old Trafford atâta timp cât clubul dorește să facă parte din viitorul său. „Voi fi aici dacă clubul vrea să fac parte din viitor. Dacă dintr-un motiv oarecare nu mă vor, voi pleca”, a spus portughezul după victoria cu 3-2 împotriva lui Newcastle United. 

  Fernandes a contribuit la câștigarea finalei Cupei Angliei de către Manchester United, iar plecarea sa ar fi o mare surpriză. Doar o ofertă substanțială pentru atacant ar fi luată în considerare, deși o mutare în Arabia Saudită pare puțin probabilă în acest moment al carierei sale. Bayern Munchen are alte priorități în această vară, ceea ce indică faptul că Fernandes va rămâne la Manchester, iar clubul ar trebui să construiască în jurul său în anii următori, confirmând recentele predicții fotbal britanice.

  Astfel, în pofida speculațiilor și interesului din partea altor cluburi, toate semnele arată că Bruno Fernandes va continua să fie o parte importantă a echipei Manchester United. Clubul ar putea să discute un nou contract mai târziu în acest an dar, deocamdată, atenția este concentrată pe consolidarea echipei pentru viitor.

Bruno Fernandes și Viitorul Său la Manchester United: Contract Nou sau Transfer Surpriză?
Fernandes în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri