Type to search

Stiri Diverse

Florian Wirtz: Viitorul Său la Bayer Leverkusen și Speculațiile Transferurilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Impactul lui Florian Wirtz în Sezonul 2023-24

  Florian Wirtz, starul echipei Bayer Leverkusen, a atins noi culmi în sezonul 2023-24, fiind desemnat Jucătorul Sezonului în Bundesliga. Wirtz a jucat un rol esențial în câștigarea primului titlu din istoria echipei în prima ligă germană, sub conducerea lui Xabi Alonso, echipa încheind sezonul neînvinsă. În plus, Wirtz a câștigat și Cupa Germaniei și a ajuns în finala Europa League, reușind să înscrie 18 goluri și să ofere 20 de pase decisive în 49 de apariții în toate competițiile, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

  Performanțele remarcabile ale lui Wirtz nu s-au limitat doar la nivelul clubului. La nivel internațional, el a marcat golul de deschidere a scorului pentru Germania în victoria zdrobitoare cu 5-1 împotriva Scoției în cadrul Euro 2024, turneu ale cărui ponturi pariuri însoțesc meciurile din cele șase grupe. Această ascensiune impresionantă a atras atenția unor cluburi de top din Europa, inclusiv Liverpool și Real Madrid, care sunt interesate de un posibil transfer al talentatului mijlocaș ofensiv.

Florian Wirtz: Viitorul Său la Bayer Leverkusen și Speculațiile Transferurilor
Wirtz după deschiderea scorului în meciul cu Scoția

Speculațiile Transferurilor și Declarațiile Familiei

  În ciuda interesului manifestat de Liverpool și Real Madrid, tatăl lui Wirtz a minimalizat speculațiile legate de un transfer iminent. Conform unui raport recent, Real Madrid ar fi stabilit un „pact” pentru un transfer în 2025, în timp ce Liverpool explorează posibilitatea recrutării jucătorului sub conducerea noului antrenor Arne Slot. Totuși, Hans, tatăl lui Wirtz, a declarat pentru publicația germană Bild că fiul său intenționează să rămână la Leverkusen și se bucură de perspectiva de a juca pentru prima dată în Liga Campionilor cu echipa germană.

  „Florian are contract cu Leverkusen. Așteaptă cu nerăbdare să joace în Liga Campionilor anul viitor cu Leverkusen. Acestea sunt faptele. Acum, accentul este pus pe Euro 2024. După aceea, există multe de făcut la club sezonul viitor, așa că nu este nevoie de speculații. Nu există nimic de spus dincolo de asta”, a afirmat Hans Wirtz, infirmând zvonurile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Florian Wirtz: Viitorul Său la Bayer Leverkusen și Speculațiile Transferurilor
Florian Wirtz cu părinții

Wirtz Rămâne Focusat pe Euro 2024

  Wirtz însuși a reiterat că este concentrat pe reprezentarea Germaniei la Euro 2024, menționând că se simte foarte bine la Leverkusen și nu este momentul să discute despre transferuri. „Toată lumea știe contractul meu. Acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a declarat Wirtz pentru Sky Sports.

  Directorul general al Leverkusen, Simon Rolfes, și-a exprimat încrederea că Wirtz va rămâne la club pentru sezonul 2024-25, subliniind că acesta este locul potrivit pentru dezvoltarea sa ca jucător și persoană. „El va rămâne. Tatăl și agentul său au spus asta înainte. Are contract aici și este foarte fericit. Viitorul său este strălucit, asta e sigur”, a conchis Rolfes.

Florian Wirtz: Viitorul Său la Bayer Leverkusen și Speculațiile Transferurilor
Wirtz înscrie cel mai rapid gol al Germaniei
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri