Type to search

Stiri Serie A

Roma vs. Genoa: Ultima Provocare a Sezonului pentru Giallorossi

Avatar of Xpert Bet
Share

Roma: În Căutarea Redresării în Fața Propriilor Fani

  După două înfrângeri consecutive în Serie A și Europa, AS Roma speră să obțină o victorie în ultimul lor meci acasă din acest sezon, primind vizita echipei Genoa pe Stadio Olimpico. Echipa condusă de Daniele De Rossi se confruntă cu o luptă dificilă pentru calificarea în Liga Campionilor, în timp ce Genoa încă speră la o clasare în prima jumătate a clasamentului. Recent eliminată de Bayer Leverkusen în semifinalele Europa League, Roma a reluat lupta pentru un loc în top cinci împotriva Atalantei.

  Istoria este de partea lor, având în vedere că Roma a pierdut doar unul dintre ultimele 37 de meciuri acasă împotriva lui Genoa în Serie A, câștigând 30 dintre acestea. Sub conducerea lui Jose Mourinho la acea dată, Roma a fost învinsă cu 4-1 în meciul din deplasare din septembrie și se confruntă în prezent cu o echipă Genoa dornică să obțină o victorie rară pe Stadio Olimpico, într-un meci ale cărui ponturi Serie A sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  În ciuda dificultăților recente, Giallorossi trebuie să încerce să termine sezonul în forță, cu victorii în meciurile rămase împotriva lui Genoa și Empoli, sperând la un miracol pentru a se califica în Liga Campionilor.

Roma vs. Genoa: Ultima Provocare a Sezonului pentru Giallorossi
Daniele De Rossi

Genoa Speră Să Urce în Top 10

  Genoa, sub conducerea lui Alberto Gilardino, a arătat un spirit de luptă remarcabil în acest sezon confirmând ultimele predicții fotbal din Italia. Victoria surprinzătoare împotriva lui Sassuolo, obținută după ce au fost conduși la pauză, le-a adus un total de 18 puncte din situații de dezavantaj, doar Napoli reușind mai multe în acest sezon. Deși se află pe locul 11, la patru puncte în spatele locului 10 ocupat de Torino, Genoa are șanse reale de a termina în prima jumătate a clasamentului, indiferent de rezultatele finale din ultimele două săptămâni ale sezonului.

  Forma bună a echipei vizitatoare, care a pierdut doar un meci din ultimele opt în campionat, le dă speranțe fanilor pentru o clasare onorabilă în sezonul de revenire în Serie A. Deși se confruntă cu absențe notabile precum Mattia Bani, Genoa se bazează pe jucători cheie precum Milan Badelj, Albert Gudmundsson și Mateo Retegui pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Romei. Gudmundsson, cu opt goluri marcate în deplasare, este aproape de a egala recordul de club al Genoa dacă reușește să înscrie și duminică.

Roma vs. Genoa: Ultima Provocare a Sezonului pentru Giallorossi
Alberto Gilardino

Formații probabile

  Roma:

Svilar; Kristensen, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

  Genoa:

Martinez; Vogliacco, De Winter, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Thorsby, Martin; Gudmundsson, Retegui

Taguri