Type to search

Stiri Ligue 1

Lille vs. Nice: Duel Crucial în Ultima Etapă din Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

Lille: Căutarea Calificării Automate în Liga Campionilor

  Lille și Nice se întâlnesc duminică seară pe Stade Pierre-Mauroy, în ultimul meci al sezonului 2023-24 din Ligue 1. Lille, care și-a asigurat deja un loc în top patru, luptă acum pentru calificarea automată în Liga Campionilor. După ce au câștigat titlul în 2020-21, Lille nu a reușit să se califice pentru Liga Campionilor în următoarele două sezoane, terminând pe locurile 10 și 5.

  Echipa condusă de Paulo Fonseca a pus capăt acestei serii negative, asigurându-și un loc în primele patru echipe, dar continuă să lupte pentru a încheia sezonul pe locul trei, după acest ultim meci ale cărui ponturi Franța sunt la îndemâna pariorilor care urmăresc site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Forma bună a celor de la Brest în ultima perioadă a adăugat un plus de dramatism ultimei etape, Lille intrând în această ultimă rundă cu un avantaj minim la golaveraj. O victorie împotriva lui Nice este esențială pentru gazde, mai ales că Brest întâlnește echipa de pe locul 11, Toulouse. Chiar și în cazul unei victorii la limită, Lille va trebui să spere că Brest nu reușește să obțină o victorie la difeernță de peste două goluri.

Lille vs. Nice: Duel Crucial în Ultima Etapă din Ligue 1
Paulo Fonseca

Nice, Fără Presiune în Ultimul Meci

  Deși Nice și-a asigurat deja un loc în Europa League pentru sezonul următor, echipa condusă de Francesco Farioli va dori să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv. Nice a început sezonul într-o formă incredibilă, fiind neînvinsă în primele 13 meciuri și situându-se pe locul doi la un moment dat. Cu toate acestea, o serie cu doar o victorie în nouă meciuri din Ligue 1 în februarie, martie și începutul lui aprilie a dus la o coborâre în clasament până pe locul șase.

  Cu trei victorii și un egal în ultimele cinci meciuri, portivit recentelor statistici fotbal din Ligue 1, Nice a revenit pe locul cinci, asigurându-și participarea în Europa League pentru prima dată de la eliminarea din sezonul 2020-21. În ultimele confruntări directe, Nice a avut rezultate mai bune, câștigând două din ultimele trei întâlniri, evitând înfrângerea pe terenul celor de la Lille de la un meci pierdut cu 2-0 acum doi ani.

  Pentru această partidă crucială, Lille va fi lipsită de serviciile a până la șase jucători, inclusiv Lucas Chevalier, Samuel Umtiti, Rafael Fernandes, Ignacio Miramon și Adam Ounas. Nice, la rândul lor, va avea absențe importante, inclusiv Sofiane Diop, Alexis Beka Beka, Valentin Rosier și Antoine Mendy, iar Melvin Bard va lipsi din cauza unei suspendări.

Lille vs. Nice: Duel Crucial în Ultima Etapă din Ligue 1
Francesco Farioli

Formații probabile

  Lille:

Mannone; Santos, Yoro, Diakite, Ismaily; Andre, Bentaleb; Zhegrova, Gomes, Cabella; David

  Nice:

Bulka; Lotomba, Todibo, Dante, Perraud; Sanson, Rosario, Thuram; Cho, Moffi, Boga

Taguri