Type to search

Stiri Serie A

Roma Vrea cu Salernitana Continuarea Începutului Promițător Sub Noua Conducere

Avatar of Xpert Bet
Share

De Rossi Conduce Roma Spre o Nouă Serie de Succese

  Daniele De Rossi a preluat frâiele echipei AS Roma și a debutat în stil mare, obținând o victorie crucială împotriva lui Hellas Verona. Acest succes marchează începutul unei noi ere pentru Giallorossi, după plecarea tumultuoasă a lui Jose Mourinho. Prin ajustări tactice și inspirație managerială, De Rossi pare să aducă o perspectivă proaspătă, consolidând echipa și revigorând speranțele suporterilor.

  Deși Roma a demonstrat stabilitate pe teren propriu, meciurile din deplasare au reprezentat o provocare. Oaspeții sunt favoriți în confruntarea cu Salernitana, mai ales având în vedere istoricul lor favorabil pe terenul adversarilor. Atmosfera de pe Stadio Arechi poate juca un rol crucial în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de experții pariurilor sportive.

Roma Vrea cu Salernitana Continuarea Începutului Promițător Sub Noua Conducere
Daniele De Rossi

Lupta Pentru Puncte În Afara Propriului Teren

  În contrast, Salernitana se află într-o situație dificilă, ocupând ultimul loc în Serie A. Cu doar două victorii în ultimele 22 de meciuri de campionat, echipa se află într-o luptă acerbă pentru a evita retrogradarea. Cu un nou antrenor, Filippo Inzaghi, Salernitana speră să găsească soluții pentru a inversa trendul negativ și a-și asigura supraviețuirea în prima ligă italiană.

  Odată cu revenirea lui Paulo Dybala, după o accidentare minoră, Roma își consolidează arsenalul ofensiv. Cu toate acestea, absențele notabile în linia defensivă, cum ar fi cele ale lui Spinazzola, Smalling și Sanches, ar putea să-i pună la încercare pe Giallorossi. Pe partea cealaltă, Salernitana condusă de Pippo Inzaghi se bazează pe jucători experimentați precum Candreva și Simy pentru a contracara presiunea adversarului și a aduce un suflu revitalizant în lupta pentru evitarea retrogradării.

Roma Vrea cu Salernitana Continuarea Începutului Promițător Sub Noua Conducere
Filippo Inzaghi

Formații probabile

  Salernitana:

Ochoa; Zanoli, Gyomber, Daniliuc, Bradaric; Martegani, Maggiore, Basic; Candreva, Tchaouna; Simy

  Roma:

Patricio; Karsdorp, Mancini, Llorente, Kristensen; Pellegrini, Cristante, Bove; El Shaarawy, Dybala; Lukaku

Roma Vrea cu Salernitana Continuarea Începutului Promițător Sub Noua Conducere
Paulo Dybala (dreapta)
Taguri

Lasa un comentariu