Type to search

Stiri NBA

Reviriment în Play-off-ul NBA: Mavericks Egalează Scorul cu Clippers

Avatar of Xpert Bet
Share

Victorie pentru Mavericks

  Luka Doncic și Kyrie Irving au condus Dallas Mavericks la o victorie crucială în fața Los Angeles Clippers în Game 2, egalând astfel scorul, 1-1 în seria de play-off-uri ale căror ponturi baschet sunt publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Doncic a contribuit cu 32 de puncte și nouă assisturi, în timp ce Irving a adăugat 23 de puncte, asigurând o revenire impresionantă după înfrângerea din Game 1. Mavericks au reușit să se redreseze după un deficit de două cifre în primul meci, depășind Clippers cu 96-93.

Surpriză la Milwaukee

  Pascal Siakam a înregistrat 37 de puncte, 11 recuperări și șase assisturi, iar Indiana Pacers au reușit să egaleze scorul, 1-1 în seria de play-off-uri cu Milwaukee Bucks, obținând o victorie impresionantă în Game 2, 125-108. Pacers au încheiat astfel o serie de 10 înfrângeri consecutive în play-off-uri, iar Myles Turner a contribuit cu 22 de puncte și șapte recuperări.

  În ciuda eforturilor lui Damian Lillard și Brook Lopez, care au înscris 34, respectiv 22 de puncte pentru Bucks, echipa din Milwaukee a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața Pacers, infirmând recentele pronosticuri baschet din NBA.

Timberwolves Preiau Conducerea cu 2-0

  Jaden McDaniels a înscris 25 de puncte, iar Minnesota Timberwolves au reușit să se distanțeze de Phoenix Suns în Game 2 al seriei lor din Conferința de Vest. Cu Mike Conley și Rudy Gobert contribuind cu câte 18 puncte fiecare, Timberwolves au obținut o victorie importantă, 105-93, chiar dacă Anthony Edwards a avut o seară sub așteptări.

  Devin Booker a condus Suns cu 20 de puncte, în timp ce Kevin Durant a terminat cu 18 puncte, iar Bradley Beal a marcat 14 puncte pentru echipa din Phoenix.

Taguri