Type to search

Stiri Diverse

Planuri Mărețe la Real Madrid: Extinderea Contractului lui Lucas Vazquez

Avatar of Xpert Bet
Share

Lucas Vazquez, Cheia Succesului împotriva Barcelonei

  Real Madrid se pregătește să-i prelungească contractul lui Lucas Vazquez pe Bernabeu pentru încă un an, ceea ce l-ar duce până la finalul sezonului 2024-25, conform ultimelor ponturi fotbal din La Liga. La 32 de ani, contractul actual al lui Vazquez cu echipa lui Carlo Ancelotti urmează să expire la sfârșitul lunii iunie, iar în ultima vreme au existat unele speculații cu privire la viitorul său în capitala Spaniei.

  Deși nu este prima opțiune ca titular, Vazquez s-a dovedit a fi un membru valoros al echipei încă o dată în acest sezon, contribuind cu două goluri și șase assist-uri în 32 de apariții în toate competițiile. Spaniolul a strălucit în meciul împotriva lui Barcelona din El Clasico de săptămâna trecută, marcând o dată și oferind două assist-uri într-o performanță excelentă pe postul de fundaș dreapta, Real Madrid câștigând cu 3-2 pentru a se distanța la 11 puncte în fruntea clasamentului La Liga.

  Oficialii clubului madrilen sunt disperați să îl păstreze pe Vazquez și planifică să îi prelungească contractul la club pentru încă 12 luni. Potrivit recentelor statistici fotbal din Spania, Vazquez a marcat de două ori și a oferit cinci assist-uri în 25 de apariții în La Liga în acest sezon, iar în cele șapte apariții din Liga Campionilor a reușit și un assist. Spaniolul a trecut prin sistemul de tineret al clubului Real Madrid, reprezentând atât Real Madrid C, cât și Real Madrid B înainte de debutul său în echipa mare.

Planuri Mărețe la Real Madrid: Extinderea Contractului lui Lucas Vazquez
Toni Kroos și Robert Lewandowski

Decizii Critice pentru Alți Jucători Importanți ai lui Real Madrid

  Vazquez s-a alăturat lui Espanyol ca și împrumut pentru sezonul 2014-15, făcând o mutare permanentă la echipa catalană la sfârșitul sezonului, dar Real Madrid a exercitat apoi o clauză de răscumpărare pentru a-l recupera. Convocat de nouă ori la echipa națională a Spaniei, a avut 343 de apariții pentru echipa sa actuală în toate competițiile, marcând 35 de goluri și înregistrând 63 de assist-uri în total. Deși majoritatea carierei sale a fost atacant, acum s-a reconvertit într-un fundaș dreapta, oferind backup pentru Dani Carvajal.

  Alți trei jucători de la prima echipă vor fi liberi de contract la Real Madrid pe 30 iunie, Toni Kroos, Luka Modric și Nacho confruntându-se cu un viitor incert pe Bernabeu. Kroos este de așteptat să rămână, jucătorul de 34 de ani dovedind încă o dată că este un jucător vital pentru Los Blancos în acest sezon, dar Modric și Nacho ar putea pleca.

  Lui Modric i s-ar fi oferit șansa de a rămâne la club în calitate de antrenor, dar jucătorul de 38 de ani se pare că nu intenționează să-și pună ghetele în cui, în timp ce Nacho este de așteptat să aibă o serie de oferte de la echipe de top din Europa și America de Nord.

  De asemenea, clubul madrilen are și alte decizii de luat atunci când vine vorba de viitorul perechii împrumutate, Joselu și Kepa Arrizabalaga, venit de la Espanyol primul s-ar putea alătura permanent, iar cel de-al doilea este de așteptat să se întoarcă în această vară la clubul Chelsea, de unde a fost împrumutat.

Planuri Mărețe la Real Madrid: Extinderea Contractului lui Lucas Vazquez
Modric a întrerupt hegemonia cuplului Lionel Messi - Cristiano Ronaldo la Balonul de Aur
Taguri