Type to search

Stiri Serie A

Reviriment Dorit la Juventus: Întâlnire Fierbinte cu Fiorentina în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Juventus Își Încearcă Norocul

  După ce a pus capăt seriei fără victorie cu un succes la mijlocul săptămânii, Juventus găzduiește Fiorentina duminică, într-o încercare de a-și transfera impulsul din Cupa Italiei în Serie A. Cu toate că rezultatele recente nu au fost spectaculoase în campionat, Juventus a reușit să își ia revanșa asupra lui Lazio, iar acum caută să păstreze această formă pozitivă în meciul cu Fiorentina, ale cărui ponturi Italia sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Juventus se confruntă cu o perioadă dificilă în Serie A, coborând pe locul trei în clasament și luptând pentru a reveni în cursa pentru titlu. Cu jucători precum Federico Chiesa și Dusan Vlahovic în formă, Juventus speră să își revină și să își recâștige locul în topul ligii. În timp ce forma lor recentă a fost sub așteptări, echipa lui Max Allegri are încă șanse de a câștiga trofee și se va strădui să demonstreze acest lucru împotriva lui Fiorentina.

Reviriment Dorit la Juventus: Întâlnire Fierbinte cu Fiorentina în Serie A
Max Allegri

Fiorentina Încearcă să Rupă Ghinionul Împotriva lui Juventus

  Fiorentina călătorește la Torino conștientă de istoria sa nefavorabilă împotriva lui Juventus, confirmată de ultimele statistici fotbal din Serie A. Cu toate acestea, după o victorie în primul meci din semifinalele Cupei Italiei, echipa speră să își continue seria bună și să obțină un rezultat pozitiv împotriva uneia dintre cele mai mari rivale. În meciul din tur, Juventul a câștigat cu 1-0 la Florența.

  Oaspeții își propun să își păstreze locul în clasament și să lupte pentru o calificare europeană, iar un rezultat pozitiv împotriva lui Juventus ar putea fi crucial în această privință. Cu atacanți precum Andrea Belotti, echipa condusă de Vincenzo Italiano are potențialul de a provoca o surpriză și de a întrerupe dominația lui Juventus pe teren propriu.

Reviriment Dorit la Juventus: Întâlnire Fierbinte cu Fiorentina în Serie A
Vincenzo Italiano

Formații probabile

  Juventus:

Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

  Fiorentina:

Terracciano; Kayode, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Arthur; Gonzalez, Beltran, Sottil; Belotti

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri