Type to search

Stiri Liga Portugal

Derby-ul Zilei în Liga Portugal: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Porto și Guimaraes Se Reîntâlnesc După Doar 4 Zile

  FC Porto și Vitoria Guimaraes se confruntă pentru a doua oară în doar patru zile, aducând un nou episod pe Stadio Do Dragao, de data aceasta în Liga Portugal. Dacă prima confruntare a avut loc în cadrul semifinalelor Cupei Portugaliei, unde Porto a învins cu 1-0, acum cele două echipe se întâlnesc din nou pentru o partidă crucială, ale cărei ponturi bune sunt expuse online de maeștri în ponturi pariuri sportive.

  Din perspectiva lui Porto, acest meci vine într-un moment tensionat. Echipa a avut un parcurs dificil în ultimele meciuri din Primeira Liga, pierzând cu Estoril și reușind să obțină doar două puncte din ultimele patru meciuri. În ciuda acestui fapt, victoria de miercuri din cupă a oferit o gură de aer proaspătă. Cu toate acestea, situația lui Porto în lupta pentru locurile care asigură calificarea în Liga Campionilor rămâne delicată, mai ales după ce Benfica a reușit să se distanțeze la nouă puncte în fața lor.

Derby-ul Zilei în Liga Portugal: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes
Sergio Conceicao

Porto și Guimaraes Luptă pentru Ascensiune în Clasament

  Pe de altă parte, Vitoria  Guimaraes vine la acest meci după o serie de rezultate bune. Ei au înregistrat patru victorii consecutive în Liga Portugal, inclusiv o victorie solidă împotriva lui Sporting Lisbon. Cu toate acestea, deplasarea la Porto este întotdeauna o provocare dificilă pentru ei, având în vedere că nu au reușit să câștige decât o singură dată în ultimele 18 vizite la Stadio Do Dragao, potrivit recentelor statistici fotbal din Portugalia. În tur, FC Porto a câștigat cu 2-1 la Guimaraes.

  În plus față de presiunea legată de obținerea unui rezultat pozitiv, ambele echipe se confruntă cu absențe importante. Pentru Porto, Ivan Marcano și Zaidu Sanusi sunt în continuare accidentați și se așteaptă să rateze restul sezonului, în timp ce Otavio și Evanilson sunt suspendați. În schimb, Vitoria Guimaraes vine la meci cu lotul complet, oferindu-i antrenorului Alvaro Pacheco mai multe opțiuni de selecție.

Derby-ul Zilei în Liga Portugal: FC Porto vs. Vitoria Guimaraes
https://www.youtube.com/watch?v=VLvf_TGKREw

Formații probabile

  FC Porto:

Costa; Mario, Cardoso, Pepe, Wendell; Gonzalez, Varela; Conceicao, Aquino, Galeno; Taremi

  Vitoria Guimaraes:

Varela; Ribeiro, Borevkovic, Fernandes; Gaspar, T Silva, Handel, Mendes, Mangas; Oliveira, J Silva

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri