Type to search

Stiri Diverse

Extaz și Suferință la Sevilla: Athletic Bilbao Învinge Mallorca în Finala Copa del Rey

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Bilbao: Un Trofeu Așteptat de 40 de Ani

  După patru decenii de așteptare, Athletic Bilbao câștigă al 24-lea lor titlu în Copa del Rey pe Estadio de La Cartuja din Sevilla. Într-o finală tensionată disputată îe teren neutru, echipa bască pune capăt unei perioade lungi de frustrare și dezamăgire, învingând Mallorca într-un meci dramatic. Cu o prezență impresionantă a suporterilor, care au invadat stadionul La Cartuja și au creat o atmosferă electrizantă, Bilbao și-a depășit fantomele trecutului pentru a cuceri trofeul mult dorit, confirmând recentele predicții fotbal din Spania.

  După ani de tristețe și mai multe eșecuri în finalele disputate, Athletic Bilbao aduce acum bucurie și mândrie propriilor suporteri cu această victorie epocală. Înfruntând momente dificile și pierzând șase finale consecutive ale cupei spaniole, precum și finala Europa League din 2012 împotriva lui Atletico Madrid, echipa bască a reușit să-și îndrepte destinul. Sub conducerea calmă și înțeleaptă a fostului manager al Barcelonei, Ernesto Valverde, Bilbao scrie istorie într-unul dintre cele mai așteptate momente pentru club și suporteri.

Extaz și Suferință la Sevilla: Athletic Bilbao Învinge Mallorca în Finala Copa del Rey
Julen Agirrezabala

Julen Agirrezabala și Execuția Perfectă a Penalty-lor

 Daniel Rodriguez a deschis scorul în minutul 21 pentru Mallorca, Oihan Sancet egalând în minutul 50. La executarea loviturilor de departajare, Manu Morlanes și Nemanja Radonjic de la Mallorca nu au rezistat tensiunii și au ratat penalty-urile, aruncând în extaz suporterii lui Athletic Bilbao într-un mecu ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive.

 Tânărul portar de 23 de ani al lui Athletic, Julen Agirrezabala, a devenit eroul serii cu intervențiile sale de excepție. Salvând unul dintre penaltiurile lui Mallorca în timpul reprizei de executare a lovirilor de departajare, Agirrezabala și-a asigurat locul în inimile suporterilor. Execuția perfectă a penalty-urilor din partea echipei basce a fost cheia succesului în această finală de infarct, marcând un triumf remarcabil pentru Athletic Bilbao și fanii săi înfocați.

Extaz și Suferință la Sevilla: Athletic Bilbao Învinge Mallorca în Finala Copa del Rey
Julen Agirrezabala apără penalty-ul executat de Manu Morlanes
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri