Type to search

Stiri MLS

Real Salt Lake vs. Austin FC: Duel Crucial pentru Supremație în MLS

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Real Salt Lake: Ambiții de Lider în Conferința de Vest

  Real Salt Lake a remizat pentru a doua oară consecutiv, terminând la egalitate 1-1 cu Seattle Sounders pe Lumen Field. Echipa lui Pablo Mastroeni a fost condusă de golul lui Albert Rusnak în a doua jumătate a meciului, dar Andres Gomez a egalat în prelungiri. Această remiză păstrează echipa pe primul loc în Conferința de Vest, dar avansul față de Los Angeles Galaxy s-a redus la doar două puncte.

  Meciul de sâmbătă reprezintă o provocare împotriva unei echipe cu un bilanț echilibrat în ultimele șapte întâlniri, fiecare echipă având trei victorii și un meci terminat la egalitate. Real Salt Lake a fost o forță de temut pe teren propriu, fiind neînvinsă în nouă din ultimele zece meciuri acasă. Această formă solidă le oferă încredere pentru a obține un rezultat pozitiv în fața propriilor fani, într-un meci ale cărui ponturi bune sunt accesibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Real Salt Lake vs. Austin FC: Duel Crucial pentru Supremație în MLS
Pablo Mastroeni

Austin FC: Revigorarea Speranțelor de Play-off

  Austin FC a suferit o înfrângere dezamăgitoare, 0-2 în fața celor de la Portland Timbers, pe Q2 Stadium din Texas, miercuri. După ce au ratat o ocazie uriașă de a deschide scorul din penalty, echipa lui Josh Wolff a intrat la pauză condusă de golul lui Evander, iar Jonathan Rodriguez a securizat victoria pentru Timbers în a doua repriză.

  Cu 23 de puncte acumulate din 16 meciuri, conform recentelor statistici fotbal din MLS, oaspeții ocupă locul cinci în clasamentul Conferinței de Vest, fiind la patru locuri și șapte puncte în spatele adversarilor de sâmbătă.

  Cu doar o victorie în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare, Austin FC speră să își îmbunătățească performanțele pe teren străin în acest weekend. Jon Gallagher rămâne indisponibil pentru Austin FC din cauza unei probleme la aductori, iar Daniel Pereira riscă o suspendare, având deja patru cartonașe galbene în acest sezon.

  De cealaltă parte, Real Salt Lake nu se va putea baza pe Kevin Bonilla și Pablo Ruiz, ambii accidentați la genunchi, iar Erik Holt și Marcelo Silva vor lipsi din cauza unor probleme medicale. Mijlocașul englez Matt Crooks va lipsi și el, servind o suspendare de un meci, ceea ce ar putea permite revenirea lui Cristian Arango în echipa de start.

Real Salt Lake vs. Austin FC: Duel Crucial pentru Supremație în MLS
Josh Wolff

Formații probabile

  Real Salt Lake:

Beavers; Oviedo, Ramirez, Glad, Quinton; Palacio, Eneli; Luna, Arango, Gomez; Santos

  Austin FC:

Stuver; Jimenez, Vaisanen, Hines-Ike, Guilherme; Pereira, Jimenez; Obrian, Driussi, Wolff; Zardes

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri