Type to search

Stiri Diverse

Finala CONCACAF Champions Cup: Pachuca vs. Columbus Crew pe Estadio Hidalgo

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Pachuca: În Căutarea Celui De-Al Șaselea Trofeu CONCACAF

  Echipa mexicană Pachuca se pregătește să primească americanii de la Columbus Crew în MLS sâmbătă, pe Estadio Hidalgo, cu scopul de a câștiga al șaselea trofeu CONCACAF Champions Cup și de a-și asigura un loc prețios la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA 2025, într-un meci crucial, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  După ce Andres Micolta a marcat un gol în prima manșă a semifinalei împotriva Club America, Pachuca a profitat de avantajul terenului propriu și a câștigat cu 3-2 la general, calificându-se în finala competiției.

  Pe parcursul competiției, Pachuca a eliminat cu ușurință Philadelphia Union în optimi (6-0 la general) și CS Herediano din Costa Rica în sferturi (7-1), menținându-și astfel recordul impecabil în finalele CONCACAF, confirmând numeroasele predicții fotbal americane.

  Cu victorii în anii 2002, 2007, 2008, 2010 și 2017, echipa condusă de Guillermo Almada are o experiență considerabilă la acest nivel de elită și vizează să devină una dintre cele patru reprezentante ale confederației la Cupa Mondială a Cluburilor de anul viitor.

Finala CONCACAF Champions Cup: Pachuca vs. Columbus Crew pe Estadio Hidalgo
Guillermo Almada

Columbus Crew: În Căutarea Gloriei Continentale

  Columbus Crew, echipă care ocupă locul patru în Conferința de Est a MLS, a pierdut doar un meci din ultimele 13 în toate competițiile, obținând șase victorii și șase remize, potrivit recentelor statistici fotbal din MLS. Echipa antrenată de Wilfried Nancy a ajuns în prima finală continentală a clubului după ce a învins Monterrey cu 5-2 la general în semifinale. Cu Jacen Russell-Rowe și Diego Rossi marcând în ambele manșe, Crew a reușit să mențină o serie de cinci meciuri neînvinse împotriva echipelor mexicane, inclusiv eliminând Tigres UANL în sferturi.

  În ciuda absenței starului Cucho Hernandez din ultimele trei meciuri din cauza unei accidentări la spate, Columbus Crew speră ca acesta să fie apt pentru finală. Diego Rossi, în formă maximă, a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive în ultimele patru apariții.

  Cu influența antrenorului francez Nancy, Crew a egalat recordul de puncte al clubului și a înscris cele mai multe goluri din sezonul regulat MLS anul trecut, pregătindu-se să facă istorie prin câștigarea CONCACAF Champions Cup și calificarea la Cupa Mondială a Cluburilor.

Finala CONCACAF Champions Cup: Pachuca vs. Columbus Crew pe Estadio Hidalgo
Wilfried Nancy

Formații probabile

  Pachuca:

Moreno; L. Rodriguez, Cabral, Micolta, Gonzalez; Pedraza, Deossa; M. Rodriguez, Sanchez, Idrissi; Rondon

  Columbus Crew:

Schulte; Moreira, Camacho, Cheberko; Zawadski, Nagbe, Morris, Yeboah; Hinestroza, Hernandez, Rossi

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri