Type to search

Stiri MLS

Inter Miami Revine în Forță: Duel Intens cu St Louis City în MLS

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Inter Miami: În Căutarea Revanșei

  După ce au ajuns la o serie impresionantă de 10 meciuri fără înfrângere, Inter Miami a suferit recent un eșec surprinzător, 1-3 în fața lui Atlanta United într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Deși a dominat posesia mingii, echipa lui Gerardo Martino nu a reușit să-și impună jocul, ceea ce este îngrijorător, mai ales că Lionel Messi și alți jucători-cheie vor pleca curând pentru meciuri internaționale.

  Lionel Messi, cu 11 goluri în MLS, la egalitate cu coechipierul său, Luis Suarez, își dorește să revină pe calea victoriilor înainte de a se pregăti pentru Copa America. Chiar dacă aura de invincibilitate i-a fost zdruncinată, Inter Miami rămâne pe primul loc în Conferința de Est, având un avans fragil de doar un punct față de Cincinnati, care au un meci mai puțin.

  În ciuda problemelor recente, Inter Miami își va continua parcursul în MLS cu speranța de a-și recâștiga forma pozitivă. Martino a făcut mai multe schimbări în echipă în meciul de la mijlocul săptămânii, cu Sergio Busquets și Luis Suarez revenind, în timp ce Leonardo Campana și Matias Rojas au fost rezerve. Federico Redondo a revenit și el după o accidentare la genunchi și ar putea continua la mijlocul terenului alături de Busquets.

Inter Miami Revine în Forță: Duel Intens cu St Louis City în MLS
Gerardo Martino

St Louis City: În Căutarea Formei de Altădată

  St Louis City a avut un debut de excepție în MLS în 2023, însă sezonul actual nu a fost la fel de strălucit. Echipa se află în prezent pe locul 11 în Conferința de Vest, cu trei înfrângeri consecutive, ceea ce le complică lupta pentru un loc în play-off, așa cum susțin recentele predicții fotbal din MLS.

  Înfrângerile recente, un rezultat de 1-3 împotriva lui Cincinnati și un alt eșec, 1-2 în fața Seattle Sounders, au evidențiat problemele în ofensivă ale lui St Louis City. Tomas Totland a reușit să înscrie târziu în meciul cu Seattle, dar echipa nu a putut egala. Acum, St Louis City se pregătește pentru un duel dificil cu Inter Miami în Florida, având un palmares slab în deplasare, fără victorii, patru remize și două înfrângeri.

  În ciuda absenței lui Facundo Farias și a incertitudinilor legate de Diego Gomez, echipa condusă de Bradley Carnell speră să-și îmbunătățească performanțele ofensive. Brazilianul Klauss este principalul marcator al echipei cu cinci goluri în MLS, dar clubul a semnat recent cu mijlocașul ofensiv Cedric Teuchert, care va debuta abia în luna iulie. Eduard Lowen, cu 18 contribuții la goluri în 18 meciuri acasă, speră să fie mai eficient în deplasare, în timp ce Joshua Yaro ar putea reveni în echipă după o accidentare la coapsă.

Inter Miami Revine în Forță: Duel Intens cu St Louis City în MLS
Bradley Carnell

Formații probabile

  Inter Miami:

Callender; Weigandt, Aviles, Kryvtsov, Alba; Gressel, Busquets, Redondo; Messi, Suarez, Rojas

  St Louis City:

Burki; Totland, Parker, Nilsson, Hiebert; Kijima, Blom; Alm, Vassilev, Pompeu; Klauss

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri