Type to search

Stiri Diverse

Malmo Se Îndreaptă Spre Supremația Allsvenskan: Duel Crucial cu Brommapojkarna

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Brommapojkarna: Lupta pentru Evitarea Retrogradării

  Brommapojkarna revin pe Grimsta IP cu scopul de a-și extinde avansul față de zona retrogradării și de a prelungi seria de trei meciuri fără înfrângere. După ce au evitat retrogradarea directă printr-o victorie categorică de 7-0 la general împotriva lui Utsiktens BK în play-off-ul Allsvenskan, echipa lui Olof Mellberg se află din nou în lupta pentru evitarea retrogradării, deși au reușit două victorii și șapte puncte în primele patru meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal suedeze.

  Cu toate acestea, o serie de cinci meciuri fără victorie a urmat pentru Brommapojkarna, care au adăugat doar trei puncte la totalul lor, culminând cu o înfrângere dură suferită acasă, 0-5 împotriva lui Djurgarden. Totuși, au reușit să se distanțeze de ultimele trei locuri și să obțină a treia victorie a sezonului împotriva lui IFK Norrkoping, datorită unei duble a lui Nikola Vasic. În ultimul meci, au obținut un punct dintr-o remiză 1-1 cu Vasteras, Vasic fiind din nou pe lista marcatorilor.

  Acum, Brommapojkarna ocupă locul 10 cu 14 puncte din 11 meciuri, cu trei puncte peste locul de play-off pentru retrogradare și patru peste zona retrogradării directe. Vor căuta să își extindă seria invincibilă la trei meciuri și să obțină o victorie importantă împotriva campioanei en-titre în weekend, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Malmo Se Îndreaptă Spre Supremația Allsvenskan: Duel Crucial cu Brommapojkarna
Olof Mellberg

Malmo: În Căutarea Unui Nou Titlu

  Malmo, echipă de top din fotbalul suedez, își propune să câștige Allsvenskan pentru a 24-a oară în istoria sa și a patra oară în cinci sezoane. Echipa lui Henrik Rydstrom a început campania din 2024 în forță, obținând 10 victorii și 31 de puncte din primele 12 meciuri. Singurele lor eșecuri au fost o înfrângere de 3-1 cu Elfsborg și o remiză 2-2 cu Hacken, dar au revenit rapid cu victorii consecutive, confirmând ultimele predicții fotbal din Suedia.

  Recent, Malmo a învins-o pe Kalmar cu 5-0, grație unui hat-trick al lui Erik Botheim și golurilor lui Hugo Bolin și Isaac Kiese Thelin. În ultimul meci, au revenit de la 0-1 pentru a învinge Elfsborg cu 2-1, datorită golurilor lui Bolin și Thelin. Astfel, Malmo conduce clasamentul cu șase puncte avans după 12 meciuri și caută să își extindă acest avans printr-o a treia victorie consecutivă sâmbătă.

  Malmo se confruntă cu câteva probleme de lot, cu jucători precum Niklas Moisander, Oscar Lewicki și Daniel Gudjohnsen absenți toată sezonul. Totuși, Isaac Kiese Thelin va continua să conducă atacul în formația 4-2-3-1, sprijinit de Anders Christiansen, Hugo Bolin și Erik Botheim. Linia defensivă va fi asigurată de Pontus Jansson și Derek Cornelius.

Malmo Se Îndreaptă Spre Supremația Allsvenskan: Duel Crucial cu Brommapojkarna
Henrik Rydstrom

Formații probabile

  Brommapojkarna:

Sidklev; Jensen, Abrahamsson, Heggem, Waker; Fritzson, Barslund, Odefalk; Andersson, Vasic, Christensen

  Malmo:

Dahlin; Larsen, Jansson, Cornelius, Busanello; Johnsen, Pena; Botheim, Christiansen, Bolin; Thelin

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri