Type to search

Stiri Diverse

Brann Caută Supremația în Eliteserien: Duel Crucial cu HamKam

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

HamKam: În Luptă pentru Supraviețuire

  De la promovarea în 2021, Ham Kam s-a obișnuit să se lupte în partea inferioară a clasamentului. În primele 11 meciuri din acest sezon, au acumulat doar 10 puncte, ceea ce sugerează că vor trebui să se lupte din greu pentru a-și păstra statutul de echipă din Eliteserien. Potrivit recentelor statistici fotbal norvegiene, în perioada aprilie-mai, cei de la HamKam au reușit să rămână neînvinși timp de cinci meciuri, inclusiv două victorii consecutive, dintre care una impresionantă cu 7-1 împotriva lui Sarpsborg 08.

  Victoria surprinzătoare cu 1-0 împotriva liderilor și campionilor en-titre Bodo/Glimt a demonstrat potențialul gazdelor, dar seria lor invincibilă a fost oprită de Viking Stavanger cu o victorie de 3-0. Acum, aflați pe locul 11 în clasament, echipa condusă de Jakob Michelsen se bazează pe diferența de goluri pentru a rămâne deasupra liniei retrogradării.

  Cu doar patru puncte din primele patru jocuri pe teren propriu, meciul împotriva lui Brann se anunță a fi unul dificil, deși victoria lor recentă împotriva lui Bodo/Glimt pe Briskeby Stadion le oferă unele speranțe.

Brann Caută Supremația în Eliteserien: Duel Crucial cu HamKam
Jakob Michelsen

Brann: În Căutarea Supremației

  Brann, o echipă cu tradiție în fotbalul norvegian, a avut parte de perioade dificile de la ultima lor cucerire națională în 2007. După ce au petrecut câteva sezoane în liga secundă, au reușit să revină rapid în prima divizie, triumfând în OBOS-ligaen în 2022 sub conducerea actualului antrenor, Eirik Horneland. Sezonul trecut, Brann a terminat pe locul secund după Bodo/Glimt, iar acum se află din nou în cursa pentru titlu, conform ultimelor predicții fotbal din Eliteserien.

  După ce Bodo/Glimt nu a reușit să învingă Sandefjord, Brann a obținut o victorie dramatică împotriva lui Kristiansund, grație unui penalty transformat de Joachim Soltvedt în minutul 99. Această victorie i-a adus la egalitate de puncte cu liderii, fiind pe locul doi doar datorită golaverajului inferior. Dacă vor obține cel puțin un punct sâmbătă, Brann va petrece noaptea pe primul loc, înainte ca Bodo/Glimt să joace cu Haugesund duminică, într-un meci ale cărui ponturi bune sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Neînvinși în primele cinci meciuri din deplasare ale noului sezon Eliteserien, cu două victorii și trei remize, Brann vin la HamKam cu o serie de patru victorii consecutive împotriva acestora, ultima înfrângere în fața lor datând din 2006. Deși au câțiva jucători accidentați, precum Ulrik Mathisen și Moonga Simba, Brann rămâne o forță de temut. Joachim Soltvedt, eroul cu penalty-ul decisiv din ultimul meci, ar trebui să revină în primul unsprezece.

Brann Caută Supremația în Eliteserien: Duel Crucial cu HamKam
Eirik Horneland

Formații probabile

  HamKam:

Sandberg; Mares, Norheim, Sjolstad; Jonsson, Onsrud, Simenstad, Kurtovic, Kongsro; Odegard, Mawa

  Brann:

Dyngeland; Crone, Knudsen, Sery Larsen, Soltvedt; Kornvig, Nilsen, Myhre; Blomberg, Finne, Castro

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri