Type to search

Stiri La Liga

Real Oviedo vs. Espanyol: Duel Crucial pentru Promovare în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Real Oviedo, în Căutarea Gloriei Pierdute

  Real Oviedo se pregătește să întâlnească Espanyol în prima manșă a finalei play-off-ului Segunda Division, pe Estadio Carlos Tartiere, duminică. După o absență de aproape două decenii din La Liga, Oviedo visează la o revenire triumfală în prima divizie a fotbalului spaniol. Potrivit ultimelor statistici fotbal spaniole, ultima lor apariție în La Liga datează din sezonul 2000-2001, de atunci clubul traversând perioade dificile, ajungând chiar și în liga a patra.

  Echipa antrenată de Luis Carrion a reușit să se strecoare în play-off-uri pe ultima sută de metri, ocupând locul șase în clasament datorită golaverajului superior față de Racing Santander. În semifinalele play-off-ului, Oviedo a trecut de Eibar cu 2-0 în deplasare, după o primă manșă fără goluri.

  Carrion știe că este crucial să obțină un avantaj pe teren propriu înainte de returul de pe 23 iunie, ale cărui ponturi Spania vor fi disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive, echipa sa demonstrând că poate produce surprize în deplasare.

Real Oviedo vs. Espanyol: Duel Crucial pentru Promovare în La Liga
Luis Carrion

Espanyol Caută Revenirea Imediată în La Liga

  Espanyol a ajuns în finala play-off-ului după ce a învins Sporting Gijon cu 1-0 în manșa tur și a remizat 0-0 în manșa retur. Echipa catalană, antrenată de Manolo Gonzalez, își dorește să revină imediat în La Liga după ce a terminat pe locul 19 în sezonul 2022-2023. Cu doar trei puncte în spatele locului secund în clasamentul sezonului regulat, Espanyol a demonstrat o constanță remarcabilă, pierzând doar de șapte ori în campionat.

  Espanyol se mândrește cu o serie impresionantă de 18 meciuri fără înfrângere, ultima lor înfrângere datând din februarie, împotriva lui Racing Santander. În întâlnirile directe din acest sezon, Espanyol a învins Oviedo cu 2-1 în luna mai, dar a pierdut apoi, 0-2 în meciul de pe terenul advers.

  Echipa vizitatoare va fi lipsită de serviciile unor jucători importanți, precum Omar Sadik și Edu Exposito, din cauza accidentărilor, iar Omar El Hilali este suspendat. Totuși, atacul va fi condus de Martin Braithwaite și Javi Puado, care au marcat împreună 37 de goluri în acest sezon.

Real Oviedo vs. Espanyol: Duel Crucial pentru Promovare în La Liga
Manolo Gonzalez

Formații probabile

  Real Oviedo:

Romon; Rozada, Luengo, Calvo, Pomares; Luismi, Colombatto; Moyano, Seoane, De la Fuente; Alemao

  Espanyol:

J Garcia; Gil, Calero, Cabrera, Milla; Carreras, Bare, Gragera, Melamed; Puado, Braithwaite

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri