Type to search

Stiri Diverse

Barcelona Intensifică Interesul pentru Mainoo de la Manchester United

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Kobbie Mainoo: Tânărul Fotbalist Minune al lui Manchester United

  Barcelona își intensifică interesul pentru Kobbie Mainoo, tânărul talent de la Manchester United, în încercarea de a-l transfera în această vară. Mainoo, în vârstă de 19 ani, este în prezent cu echipa națională a Angliei la Euro 2024 și, potrivit recentelor statistici fotbal din Premier League, a avut un sezon impresionant cu 32 de apariții, cinci goluri și o pasă decisivă pentru „Red Devils” în 2023-24.

  În Premier League, Mainoo a reușit să marcheze trei goluri și să ofere o pasă decisivă în 24 de meciuri. De asemenea, a înscris de două ori în șase apariții în FA Cup, inclusiv în finala împotriva Manchester City, contribuind decisiv la câștigarea trofeului de către echipa antrenată de Erik ten Hag. Cu un contract pe Old Trafford până în 2027, Manchester United intenționează să-i ofere o nouă înțelegere cu un salariu substanțial mărit.

Barcelona Intensifică Interesul pentru Mainoo de la Manchester United
Mainoo în acțiune

Barcelona Vrea Să-l Aducă pe Mainoo pe Camp Nou

  Potrivit unor ponturi fotbal recente, Barcelona ar fi dispusă să ofere 10 milioane de euro plus atacantul brazilian Raphinha în schimbul lui Mainoo în această vară. Jurnalistul Sacha Tavolieri a afirmat că există un interes semnificativ din partea Barcelonei, iar clubul Manchester United a fost informat despre dorința clubului catalan de a-l achiziționa pe tânărul lor talent.

  Manchester United este în discuții cu reprezentanții lui Mainoo pentru a-i prelungi contractul, clubul fiind hotărât să-și securizeze viitorul. Mainoo, care a trecut prin sistemul de tineret al lui Man United, a debutat pentru prima echipă în 2023 și a avut trei apariții în finalul sezonului 2022-23 înainte de a se impune definitiv în echipă sezonul trecut.

Barcelona Intensifică Interesul pentru Mainoo de la Manchester United
Kobbie Mainoo

Viitorul lui Mainoo: Care va fi Deznodământul?

  Din perspectiva clubului Manchester United, păstrarea lui Mainoo este esențială pentru revenirea la gloria de odinioară. Tânărul jucător a fost un punct luminos într-un sezon dificil pentru echipă și a fost convocat în echipa națională a Angliei pentru Campionatul European, ceea ce subliniază talentul său remarcabil, confirmând ultimele predicții fotbal britanice. 

  Deși clubul va trebui să se despartă de anumiți jucători din motive financiare în această vară, orice discuție despre plecarea lui Mainoo trebuie să fie respinsă imediat. Este greu de imaginat că Barcelona va putea oferi suma necesară pentru a-l achiziționa pe unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume. Prin urmare, un nou contract pentru Mainoo este așteptat să fie rezultatul final al acestei situații, cu o posibilă anunțare din partea clubului după Euro 2024.

Barcelona Intensifică Interesul pentru Mainoo de la Manchester United
Mainoo, jucând pentru naționala Angliei
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri