Type to search

Stiri La Liga

Real Madrid vs. Alaves: Duel pentru Confirmarea Supremației în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominație în La Liga și Planuri de Viitor la Madrid

  Real Madrid, deja confirmată ca și campioană, își continuă cursa în La Liga cu determinarea de a înregistra a noua victorie consecutivă când primesc pe Bernabeu vizita unei echipe în formă, Deportivo Alaves. Cu o campanie excelentă în La Liga, Real Madrid se pregătește acum pentru finala Ligii Campionilor, însă nu subestimează meciurile rămase din campionat, ale căror ponturi La Liga vor fi disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Având în vedere profunzimea echipei și încrederea în propriile forțe, antrenorul Carlo Ancelotti a facut schimbări masive împotriva Granadei, și totuși echipa sa a câștigat cu 4-0. Real Madrid s-a remarcat pe teren propriu în această sezon, iar următoarele trei meciuri de campionat sunt o oportunitate de a-și demonstra superioritatea înaintea finalei Ligii Campionilor.

Real Madrid vs. Alaves: Duel pentru Confirmarea Supremației în La Liga
Carlo Ancelotti

Provocare Maximă pentru Alaves

  Alaves, deși în formă bună, se confruntă cu o misiune dificilă în deplasarea de la Madrid. Cu doar 14 puncte acumulate în deplasările lor în acest sezon, Alaves trebuie să abordeze meciul cu Real Madrid cu determinare, dar și cu realism. Totuși, venind după un rezultat bun împotriva Gironei, Alaves își poate folosi încrederea pentru a spera la un rezultat surpriză împotriva campioanei. În tur, Real a câștigat la limită, 1-0 pe terenul lui Alaves.

  Echipa lui Luis Garcia se află într-o formă bună și va dori să-și continue seria de rezultate bune în ciuda provocării dificile pe care o reprezintă Real Madrid. Cu jucători cheie disponibili și o atitudine pozitivă, Alaves vizează să-și consolideze poziția în clasament, confirmând recentele predicții fotbal din Spania.

Real Madrid vs. Alaves: Duel pentru Confirmarea Supremației în La Liga
Luis Garcia

Formații probabile

  Real Madrid:

Courtois; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Diaz, Vinicius

  Deportivo Alaves:

Sivera; Tenaglia, Abqar, Marin, J Lopez; Benavidez, Guevara; Vicente, Guridi, Simeone; Kike Garcia

Taguri