Type to search

Stiri La Liga

Osasuna vs. Mallorca: O Ultimă Bătălie pe Estadio El Sadar pentru Supraviețuire

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta Împotriva Retrogradării

  Mallorca și Osasuna se pregătesc pentru un meci crucial în lupta pentru supraviețuire în La Liga. Cu Mallorca situată pe locul 15 și Osasuna pe 13 în clasament, ambele echipe sunt determinate să obțină puncte vitale pentru a-și asigura poziția în prima ligă spaniolă pentru sezonul următor, după un meci ale cărui ponturi Spania sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Osasuna nu a reușit să câștige în La Liga de la sfârșitul lunii martie, dar a încheiat seria de patru înfrângeri consecutive sâmbătă, cu un punct de pe terenul lui Athletic Bilbao. Cu toate acestea, echipa condusă de Jagoba Arrasate se confruntă cu dificultăți de consistență și trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor pentru a-și menține poziția în clasament, confirmând recentele predicții fotbal din Spania.

Osasuna vs. Mallorca: O Ultimă Bătălie pe Estadio El Sadar pentru Supraviețuire
Jagoba Arrasate

Mallorca: Perspective pentru Viitor

  Mallorca a obținut o victorie crucială în lupta lor împotriva retrogradării, învingând Las Palma sâmbătă, iar acum se pregătesc să se confrunte cu Osasuna. Cu o abordare defensivă solidă și un atac condus de Giovanni Gonzalez, echipa condusă de Javier Aguirre speră să-și consolideze poziția în clasament pentru a se menține în prima ligă spaniolă. În tur, Mallorca a învins Osasuna cu 3-2 pe teren propriu.

  Osasuna și Mallorca se vor întâlni într-un meci care ar putea avea consecințe majore pentru ambele echipe. Cu absențe notabile și schimbări ale formulei de start, acest meci promite o confruntare tensionată între două echipe hotărâte să-și atingă obiectivele sezonului.

Osasuna vs. Mallorca: O Ultimă Bătălie pe Estadio El Sadar pentru Supraviețuire
Javier Aguirre

Formații probabile

  Osasuna:

Herrera; Areso, Catena, Herrando, Cruz; Ruben Garcia, Torro, Munoz, Moncayola, Oroz; Raul Garcia

  Mallorca:

Rajkovic; Gonzalez, Valjent, Raillo, Copete, J Costa; Morlanes, S Costa, Darder; Muriqi, Larin

Taguri