Type to search

Stiri Diverse

Rangers vs. Dundee: Luptă Intensă pentru Supremație în Premiership

Avatar of Xpert Bet
Share

Rangers: Continuarea Luptei pentru Titlu

  Într-un moment crucial al sezonului Premiership, Rangers se pregătesc să întâlnească o echipă Dundee în cădere liberă pe teren propriu pe Ibrox, cu speranțele lor minime de a răpi coroana ligii. După o înfrângere devastatoare în derby-ul Old Firm împotriva rivalilor de la Celtic, Rangers se confruntă acum cu o situație delicată în ceea ce privește șansele lor de a cuceri titlul.

  După două victorii consecutive în primele două meciuri ale fazei finale a sezonului, Rangers și-au văzut visele de a câștiga titlul Premiershipului Scoțian aproape distruse sâmbătă la prânz, când nu au reușit să obțină nimic dintr-o confruntare cu Celtic în derby-ul Old Firm de la Celtic Park, ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Cu toate acestea, încă mai există un strop de speranță pentru antrenorul Philippe Clement și echipa sa, care trebuie să obțină victorii împotriva lui Dundee și Hearts pentru a menține orice șansă de a câștiga cel de-al 56-lea titlu din istorie, conform ultimelor statistici fotbal din Scoția.

Rangers vs. Dundee: Luptă Intensă pentru Supremație în Premiership
Philippe Clement

Perspectivele lui Dundee

  Dundee a înregistrat o serie de șase meciuri fără victorie în Premiership, fiind depășită sâmbătă după-amiază de echipa Hearts pe Tynecastle Park. Performanțele lor recente au fost sub așteptări, iar absența unor jucători cheie din echipă aduce o provocare suplimentară pentru Dundee în confruntarea cu Rangers.

  Fără serviciile unor jucători precum Joe Shaughnessy și Diego Pineda din cauza accidentărilor, echipa condusă de Tony Docherty se află într-o situație dificilă în drumul lor către finalul sezonului. În tur, Rangers a spulberat Dundee cu 5-0.

  Rangers se bazează pe Matt O’Riley și Cyriel Dessers pentru a-și menține speranțele la titlu în viață, în timp ce Dundee se confruntă cu absențele lui Rabbi Matondo și Abdallah Sima. Cu toate acestea, confruntarea dintre Rangers și Dundee promite o bătălie intensă pe terenul de joc, așa cum arată recentele predicții fotbal din Premiership.

Rangers vs. Dundee: Luptă Intensă pentru Supremație în Premiership
Tony Docherty

Formații probabile

  Rangers:

Butland; Tavernier, Davies, Souttar, Barisic; Diomande, Raskin, Sterling, Lawrence, Silva; Dessers

  Dundee:

McCracken; Astley, Portales, Donnelly; McGhee, Cameron, Boateng, McCowan, Dodgson; Mellon, Bakayoko

Taguri