Type to search

Stiri La Liga

Luptă Intensă pentru Locul Doi în La Liga: Girona vs. Villarreal

Avatar of Xpert Bet
Share

Girona: Ambiția pentru Ocuparea Locului Secund în La Liga

  Girona continuă bătălia pentru a-și asigura locul secund în clasamentul La Liga, urmând să întâlnească Villarreal într-un meci crucial pe teren propriu. Cu un sezon remarcabil și o calificare asigurată în Liga Campionilor pentru următorul sezon, echipa condusă de Michel este determinată să-și mențină poziția în fruntea clasamentului și să își depășească rivalii de la Barcelona pentru locul secund.

  După un egal tensionat cu Alaves, Girona va încerca să-și revigoreze forma și să-și continue seria de meciuri fără înfrângere. Cu punctele importante obținute în ultimele meciuri, echipa are încredere că poate să-și îndeplinească obiectivele și să încheie sezonul în mod glorios, conform recentelor predicții fotbal din Spania.

Luptă Intensă pentru Locul Doi în La Liga: Girona vs. Villarreal
Michel

Dorință de Revanșă pentru Villarreal

  Villarreal intră în acest meci cu încredere, având în vedere victoria lor impresionantă asupra Sevillei în ultimul meci din campionat. Cu toate că sunt în căutarea unui final european în La Liga, Villarreal va fi o provocare dificilă pentru Girona, având în vedere forma lor excelentă din ultimele meciuri și determinarea de a-și lua revanșa pentru eșecul din tur, când Girona a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Villarreal.

  Echipa lui Marcelino a avut un parcurs solid în partea a doua a sezonului și își dorește să continue această serie de rezultate pozitive. Cu jucători cheie ca Sorloth în formă excelentă, Villarreal va încerca să-și pună amprenta asupra acestui meci, ale cărui ponturi Spania sunt publicate de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Luptă Intensă pentru Locul Doi în La Liga: Girona vs. Villarreal
Marcelino

Formații probabile

  Girona:

Gazzaniga; A Martinez, E Garcia, Blind, Gutierrez; Herrera, A Garcia; Couto, Martin, Savio; Dovbyk

  Villarreal:

Jorgensen; Femenia, Bailly, Mosquera, Cuenca; Akhomach, Comesana, Parejo, Baena; Guedes, Sorloth

Taguri