Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Qingdao West Coast vs Wuhan Three Towns. Ponturi Pariuri China si Statistici Fotbal 16.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Qingdao Guzhenkou

Icon
Transmis la TV

Nu este transmis

ceas
Ora de incepere

15:00

FORMĂ ECHIPE

Logo
Qingdao West Coast
Gazde Scor Oaspeți
Qingdao 2-2 Changchun
Qingdao 3-5 Shanghai Port
Qingdao 0-0 Shandong
Qingdao 0-2 Nantong
Qingdao 1-3 Tianjin Jinmen
Logo
Wuhan Three Towns
Gazde Scor Oaspeți
Zhejiang 3-1 Wuhan
Henan 2-3 Wuhan
Chengdu 2-2 Wuhan
Shenzhen 1-1 Wuhan
Shanghai Shenhua 4-1 Wuhan
Qingdao West Coast Wuhan Three Towns
Medie puncte ultimele 5 meciuri
0.40
1.00

ECHIPE PROBABILE

Logo
Qingdao West Coast
Portar Ji
Fundași Shihao, Boyu, Song, Honglue
Mijlocași Osmanjan, Xiuwei, Po Liang, Wenjie
Atacanți Liuyu, Alan
Logo
Wuhan Three Towns
Portar Liu
Fundași Hanwen, Liu, Park, Zhipeng
Mijlocași Ruofan, Chao, Xiaobin, Yue
Atacanți Asqer, Mendes
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Ambele Marchează sau Peste 2.5 Goluri @ 1.45

Stilul ofensiv al ambelor echipe și tendința lor de a juca meciuri deschise, cu multe ocazii, susțin pariul pe ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri. În plus, 86% din meciurile de deplasare ale Wuhan Three Towns au avut peste 2.5 goluri

ANALIZA MECI

Qingdao West Coast vs Wuhan Three Towns

     Pe 16 iunie 2024, Qingdao West Coast întâlnește Wuhan Three Towns într-un meci din etapa a 15-a a China Super League, care promite să fie un duel captivant. Partida se va desfășura la ora 15:00, pe Stadionul Universității Guzhenkou, un teren unde gazdele au avut rezultate mixte în acest sezon. Fanii și pariorii așteaptă cu nerăbdare această confruntare, având în vedere contextul actual al ambelor echipe.


     În clasamentul actual al China Super League, Qingdao West Coast ocupă locul 14 cu 13 puncte, în timp ce Wuhan Three Towns se află pe locul 8 cu 15 puncte. Pentru Qingdao West Coast, acest meci este crucial pentru a se îndepărta de zona retrogradării și pentru a-și stabiliza forma. De cealaltă parte, Wuhan Three Towns își propune să urce în clasament și să se apropie de locurile de calificare pentru competițiile continentale.


     Istoricul întâlnirilor directe dintre aceste două echipe este relativ sărac, deoarece nu s-au întâlnit de prea multe ori în competițiile majore. În partidele anterioare, ambele echipe au arătat o tendință de a marca multe goluri, cu un procent semnificativ de meciuri terminând cu peste 2.5 goluri și ambele echipe marcând. Acest aspect sugerează un joc deschis și dinamic, caracterizat de multiple ocazii de gol.


     Un alt aspect interesant pentru pariori sunt statisticile detaliate ale echipelor. Qingdao West Coast a marcat în medie 1.55 goluri pe meci acasă, în timp ce Wuhan Three Towns are o medie de 1.75 goluri pe meci în deplasare. În ceea ce privește cornerele, gazdele au o medie de 4.2 cornere pe meci, iar oaspeții o medie de 5.3. Meciurile dintre cele două echipe au avut în medie 9.5 cornere, cu un procent de peste 70% dintre acestea terminând cu mai mult de 8.5 cornere.


     În materie de streaks și secvențe, Qingdao West Coast are o serie negativă de cinci meciuri fără victorie acasă, iar Wuhan Three Towns a marcat în toate meciurile din deplasare în acest sezon. Golgheterii echipelor sunt Alan pentru Qingdao West Coast cu 5 goluri și Pedro Henrique pentru Wuhan Three Towns cu 9 goluri și 4 pase decisive.

Qingdao West Coast: Formă, știri si statistici

     Qingdao West Coast traversează o perioadă dificilă în China Super League, ocupând locul 14 în clasament cu doar 13 puncte. Echipa a obținut 3 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri în cele 14 meciuri disputate până acum, evidențiind o performanță inconsistentă pe teren propriu. În ultimele cinci meciuri de acasă, Qingdao West Coast a înregistrat două egaluri și trei înfrângeri, fără a reuși să câștige.


     Unul dintre punctele forte ale echipei este golgheterul Alan, care a marcat 5 goluri în acest sezon. Alan este un jucător cheie în ofensiva echipei, iar prestațiile sale vor fi esențiale pentru a obține un rezultat pozitiv în fața Wuhan Three Towns. La mijlocul terenului, jucători precum Piao Shihao și Chen Po Liang au roluri cruciale în a crea ocazii de gol și a susține linia defensivă.


     În ciuda eforturilor depuse, Qingdao West Coast are probleme semnificative în apărare, având o medie de 1.86 goluri primite pe meci acasă. Echipa trebuie să își îmbunătățească organizarea defensivă și să reducă greșelile individuale pentru a avea șanse mai mari în meciurile viitoare. De asemenea, echipa are dificultăți în a menține avantajul, având o rată scăzută de apărare a conducerii.


     Stilul de joc al Qingdao West Coast este unul ofensiv, axat pe posesie și atacuri rapide, dar vulnerabilitățile defensive le-au costat puncte importante. Un alt aspect de menționat este capacitatea echipei de a marca în ambele reprize, deși frecvent golurile vin în a doua parte a meciurilor.


     Comparând statisticile echipei în meciurile de acasă cu media ligii, Qingdao West Coast se situează sub media în ceea ce privește punctele obținute și golurile marcate, dar și peste medie la golurile primite. Echipa are o rată de succes mai mică atunci când primește primul gol, iar acest aspect va trebui gestionat mai bine în meciul împotriva Wuhan Three Towns.

     Un alt aspect important de luat în considerare este forma echipei în ultimele meciuri. Qingdao West Coast vine după o serie de rezultate nefavorabile, inclusiv o înfrângere dureroasă de 7-0 în fața Chengdu Rongcheng FC și un egal 2-2 cu Changchun Yatai FC. Aceste rezultate reflectă lipsa de consistență a echipei și dificultățile întâmpinate în apărare.


     Cu toate acestea, există speranțe pentru o performanță îmbunătățită în acest meci. Echipa trebuie să profite de avantajul terenului propriu și să își concentreze eforturile pe o defensivă solidă, completată de atacuri eficiente. Alan va juca un rol crucial în acest sens, iar susținerea din partea colegilor săi de echipă va fi esențială.


     În concluzie, Qingdao West Coast are nevoie urgentă de o victorie pentru a-și revigora sezonul și a se îndepărta de zona retrogradării. Jocul colectiv și performanțele individuale ale jucătorilor cheie vor fi decisive în meciul contra Wuhan Three Towns, o echipă care și-a demonstrat forța în deplasare.

Wuhan Three Towns: Formă, știri si statistici

     Wuhan Three Towns se află într-o poziție mai favorabilă în China Super League, ocupând locul 8 cu 15 puncte. Echipa a avut o performanță mixtă în deplasare, obținând 1 victorie, 2 egaluri și 2 înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate pe teren advers. Wuhan Three Towns este recunoscută pentru stilul său ofensiv și capacitatea de a marca multe goluri, având o medie de 1.71 goluri pe meci în deplasare.


     Golgheterul echipei, Pedro Henrique, este un jucător de bază, cu 9 goluri și 4 pase decisive în acest sezon. Prezența sa în atac aduce un plus de periculozitate echipei, iar colaborarea cu ceilalți atacanți, precum Afrden Asqer, este esențială pentru succesul echipei. La mijlocul terenului, He Chao și Darlan Mendes joacă roluri importante în a sprijini atât defensiva, cât și ofensiva.


     În ceea ce privește punctele slabe, Wuhan Three Towns are o medie ridicată de goluri primite în deplasare, 2.29 pe meci, ceea ce sugerează o vulnerabilitate defensivă. Echipa trebuie să îmbunătățească coeziunea defensivă și să reducă numărul de greșeli pentru a preveni primirea golurilor în meciurile viitoare.


     Un aspect pozitiv pentru Wuhan Three Towns este capacitatea de a marca în toate meciurile din deplasare din acest sezon, demonstrând o constanță în atac. De asemenea, echipa are o rată bună de a marca în prima repriză, ceea ce le oferă adesea un avantaj timpuriu în meciuri. Pe lângă aceasta, Wuhan Three Towns are o rată de succes mai mare atunci când conduce la pauză, gestionând bine avantajele.


     Comparând statisticile echipei în meciurile din deplasare cu media ligii, Wuhan Three Towns se situează peste media în ceea ce privește golurile marcate și punctele obținute, dar și peste media la golurile primite. Echipa are o performanță mai bună atunci când marchează prima, având o rată ridicată de victorie în astfel de situații.


     Un alt aspect important este forma echipei în ultimele meciuri. Wuhan Three Towns vine după o serie de rezultate mixte, inclusiv o înfrângere de 1-0 în fața Meizhou Hakka FC și o victorie de 3-1 împotriva Zhejiang Professional FC. Aceste rezultate reflectă o echipă capabilă de performanțe bune, dar care poate fi vulnerabilă în anumite momente.


     Wuhan Three Towns
trebuie să își mențină agresivitatea ofensivă și să îmbunătățească defensiva pentru a maximiza șansele de succes împotriva Qingdao West Coast, într-un meci care promite să fie intens și disputat. Echipa trebuie să profite de punctele slabe ale adversarilor și să își mențină concentrarea pe tot parcursul meciului.


     În concluzie, Wuhan Three Towns intră în acest meci cu ambiția de a obține un rezultat pozitiv și de a urca în clasament. Echipa trebuie să își mențină agresivitatea ofensivă și să îmbunătățească defensiva pentru a maximiza șansele de succes împotriva Qingdao West Coast, într-un meci care promite să fie intens și disputat.

Ponturi Pariuri China

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul unde pasionații de pariuri sportive găsesc cele mai bune ponturi pariuri China și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii de pariere. Ne dedicăm să oferim biletul zilei, biletu zilei, și biletul zilei fotbal pentru a vă ajuta să maximizați șansele de câștig. Echipa noastră de experți se străduiește să furnizeze bilete câștigătoare prin analize amănunțite și predicții precise.

     Pe XpertBet.ro, punem un accent deosebit pe acuratețea și relevanța ponturilor pariuri China. Analizăm în detaliu fiecare meci din competițiile chineze, oferindu-vă ponturi bazate pe date statistice actualizate și analize riguroase. Fie că este vorba de Super Liga Chineză sau de alte competiții din această țară, pe XpertBet.ro veți găsi ponturi pariuri China care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     Unul dintre cele mai populare servicii oferite pe platforma noastră este biletul zilei. Acest bilet este selectat zilnic de echipa noastră de experți și include cele mai bune pariuri recomandate pentru ziua respectivă. Biletul zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, fiind bazat pe analize detaliate și predicții de încredere. De asemenea, pentru cei care caută rapiditatea în accesarea informațiilor, biletu zilei este disponibil cu aceeași acuratețe și relevanță.

     Pentru fanii fotbalului, biletul zilei fotbal este o selecție specială de pariuri care se concentrează exclusiv pe meciurile de fotbal. Fiecare bilet este analizat în detaliu, luând în considerare forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și alte variabile importante. Echipa noastră de experți se asigură că fiecare biletul zilei fotbal este bazat pe cele mai recente informații și statistici, oferindu-vă cele mai bune oportunități de câștig.

     În plus față de biletul zilei și biletul zilei fotbal, XpertBet.ro se mândrește cu furnizarea de bilete câștigătoare. Fiecare bilet este atent analizat și verificat pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Ne dedicăm să oferim bilete câștigătoare care să vă ajute să obțineți câștiguri constante. Fiecare selecție este bazată pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor.

     Pe XpertBet.ro, ne angajăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri China și bilete câștigătoare pentru diverse sporturi și competiții. Platforma noastră este actualizată constant pentru a reflecta cele mai recente evoluții și tendințe din lumea sportului. Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, fie că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, veți găsi întotdeauna ponturi relevante și bine documentate pe XpertBet.ro.

     Pe lângă analiza detaliată a meciurilor și competițiilor, XpertBet.ro oferă și o comunitate activă de pariori. Aici puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră este un loc unde puteți găsi sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi pariuri China și biletul zilei. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect important al platformei noastre este dedicarea noastră pentru furnizarea de bilete câștigătoare. Fiecare bilet este atent analizat și verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție bilete care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri China, biletul zilei, biletu zilei, biletul zilei fotbal și bilete câștigătoare, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și bilete câștigătoare. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri